Logitech

Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Taktiilne Mänguklaviatuur US - Must

Tootekood:
920-008992
  • Paigutus: US English
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värv: Must
Hind
119.00 €159.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Usaldusväärne, mugav ja intensiivseteks mänguseanssideks valmis G815 on tõesti järgmise põlvkonna mängumehaanilised klaviatuurid. Iga detail on hoolikalt läbi mõeldud ja optimeeritud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Alumiiniumist mahuratas on täpselt pingutatud, et tagada parem tunne ja kontroll. Pehme profiili ja meedia juhtnupud pakuvad puutetundlikku tagasisidet hõlpsaks ja intuitiivseks kasutamiseks.

G815 on võtme kohta täielikult kohandatav ~16,8 M värvides. Looge oma animatsioon või valige üks praegustest efektidest. Valguse sünkroonimise tehnoloogia abil juhitakse valgustust mängude, heli või ekraani abil, et pakkuda kõige ümbritsevamat RPG-kogemust.

Ühendage ja laadige rohkem seadmeid mugavuse ja kiirusega. Valikuline spetsiaalne USB-kaabel ühendub klaviatuuri tagaküljel asuva USB-läbipääsupordiga, et tagada maksimaalne läbilaskevõime ja andmeedastuskiirus.

Andmed

ÜhendusedUSB
ÜhenduvusJuhtmega
KlahvipaigutusUS English
Juhtme pikkus1.8 m
TaustvalgustusOlemas
Aku tüüp:USB 5V
VärvMust
Tootjagarantii
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
3 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.