Logitech

LOGITECH G PRO Mechanical mänguklaviatuur, Clicky, Nordic asetus

Tootekood:
920-009391
  • Ühenduvus: Juhtmega; USB
  • Värv: Must
Hind
98.90 €118.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Turniiridel tõestatud PRO mänguklaviatuur, nüüd täiustatud GX Blue Clicky mehaaniliste lülititega. Koostöös maailma tippsportlastega loodud võitmiseks.- Turniiridel tõestatud PRO-mänguklaviatuur – nüüd täiustatud GX Clicky mehaaniliste lülititega.

- Profid küsisid, meie kuulasime. Kompaktse disaini ja professionaalsete klõpsatavate lülititega PRO on professionaalselt testitud, turniirikindel ja loodud võitma.- Täiustatud GX Clicky mehaanilised lülitid on loodud jõudluse, reageerimisvõime ja vastupidavuse tagamiseks koos kuuldava ja kombatava tagasisidega.

- Tenkeyless disain ja eemaldatav kaabel tagavad rohkem ruumi hiirega liikumiseks ja lihtsamat reisimist turniiridele üle maailma.- Tõstke esile olulised võtmed või näidake lihtsalt oma meeskonna uhkust. Kohandage valgustust ja animatsioone G HUB tarkvaraga ning salvestage staatilised valgustuskujundused turniirisüsteemide pardamällu.

- Eemaldatavad mikro-USB-kaablid on kolmeharulise disainiga lihtsaks ja turvaliseks ühendamiseks ning turvaliseks transportimiseks reisikotis.- Kui mängimine muutub intensiivseks, aitavad kummijalad klaviatuuri paigal hoida. Kolmeastmeline reguleerimine võimaldab teil kohandada klaviatuuri kaldenurka teile sobivasse asendisse.

- Programmeerige keerukaid ajastatud toiminguid või käske F1-F12-le Logitech G HUBiga.

Andmed

ÜhenduvusJuhtmega; USB
Juhtme pikkus1.8 m
VärvMust
Tootjagarantii
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.