Logitech

LOGI G213 Prodigy Gaming Keyboard (PAN)

Tootekood:
920-008090
  • Ühenduvus: Juhtmega; USB
  • Värv: Must
Hind
39.90 €69.90 €

G213 klaviatuuri kõik klahvid on häälestatud puutetundlikkuse suurendamiseks, pakkudes kiiret ja reageerivat tagasisidet, mis on neli korda kiirem kui tavalised klaviatuurid. Mängude kummitusvastane maatriks on häälestatud nii, et see annaks teile mängimise ajal parima võimaliku jõudluse, nii et saate kontrolli all hoida, kui vajutate korraga mitut mänguklahvi.

Tipptasemel klaviatuur, millel on viis eraldi taustvalgustustsooni ja umbes 16,8 miljoni värvi palett. Muutke värve vastavalt oma seadetele või mängudele või lihtsalt oma lemmikvärvide näitamiseks. G213 peab vastu raskele tööle ja mängule, vastupidava konstruktsiooniga, mis on vastupidav pritsmetele, vedelikele, purule ja mustusele.

Control taustamuusika katkestamata tegevus. G213 klaviatuuri spetsiaalsete meediuminuppude abil saab lugusid ja videoid hetkega esitada, peatada ja lahti ühendada.

Kohandatav Logitechi Mängutarkvaraga

Logitechi mängutarkvara võimaldab teil oma G213 klaviatuuri kohandada ja kohandada. Saate kohandada RGB-valgustust, säästa aega, määrates konkreetsetele klahvidele mitu funktsiooni, ja kasutada paljusid muid mugavaid funktsioone.

Andmed

ÜhenduvusJuhtmega; USB
Juhtme pikkus1.8 m
VärvMust
Tootjagarantii
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
2 tk
Magistrali Keskus
2 tk
Vesse Maksimarket
2 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Järveotsa esindus
33 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.