LOGITECH G915 TKL LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard (PAN) LINEAR SWITCH

Logitech
Tootekood: 920-009517
  • Paigutus: Nordic
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth®/RF; USB/Bluetooth®
  • Värv: Must
Hind
206.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

G915 TKL-il on professionaalne LIGHTSPEED traadita ühenduvus, täiustatud LIGHTSYNC RGB tehnoloogia ja suure jõudlusega madala profiiliga mehaanilised lülitid. Hoolikalt kvaliteetsetest materjalidest valmistatud G915 TKL on keerukas disain, mis pakub võrratut ilu, vastupidavust ja jõudlust, nüüd veelgi väiksemas vormis.

Paigutus: Skandinaavia; NORDIC

G915 TKL-il on sama arenenud tehnoloogia kui G915-l, kuid kompaktsema disainiga, mis annab rohkem ruumi hiire liikumiseks. USB-vastuvõtjat saab kaasaskantavuse suurendamiseks salvestada klaviatuuri tagaküljele. G915 TKL on varustatud professionaalse kvaliteediga LIGHTSPEED traadita ühenduvusega, mis tagab ülikiire andmeedastuskiiruse 1 ms. G915 TKL on ka USB kaudu ühendatuna täielikult töökorras, nii et saate seda samal ajal laadida ja mängida.

G915 TKL pakub intelligentset LIGHTSYNC RGB tehnoloogiat, mis pakub täielikult kohandatavat klahvi kohta taustvalgustust ~16,8 M värvides. Looge oma animatsioonid või valige mitmesuguste eelseadistatud efektide hulgast, et saavutada ülim RGB keelekümblus. Kombineeri teema, parandada mängukogemust ja laiendada mängu seaded abiga klaviatuuri.

Stiilne ja rafineeritud G915 TKL pakub fokuseeritud ja suure jõudlusega jõudlust koos kõigi täielikuks juhtimiseks vajalike funktsioonidega, nagu sisseehitatud profiilid ja mängurežiim. TKL on teie arvuti juhtimiskeskus. Salvestage klaviatuuri sisseehitatud mällu kuni kolm erinevat profiili. Salvestatud režiimide vahel saate hõlpsalt vahetada klahvide F1-F4 abil.

Andmed

ÜhendusedLIGHTSPEED; 2.4 GHz; Bluetooth
ÜhenduvusWireless; Bluetooth®/RF; USB/Bluetooth®
KlahvipaigutusNordic
Klaviatuuri võimalusedMicro USB charging
Juhtme pikkus1.8 m
TaustvalgustusRGB
Nupud:GL Linear Switches
Aku kestvus kuniup to 30 hr
Formaat:TKL
VärvMust
Tootjagarantii
24 month(s)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.