Logitech

LOGITECH G915 TKL RGB Keyboard Tactile Nordic (PAN)

Tootekood:
920-009500
  • Paigutus: Nordic
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; USB/Bluetooth; Bluetooth/RF
  • Värv: Carbon
Hind
139.00 €209.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

G915 TKL-l on professionaalne LIGHTSPEED juhtmevaba ühenduvus, täiustatud LIGHTSYNC RGB tehnoloogia ja suure jõudlusega madala profiiliga mehaanilised lülitid. Esmaklassilistest materjalidest hoolikalt valmistatud G915 TKL on peen disain, mis pakub võrratut ilu, vastupidavust ja jõudlust, nüüd veelgi väiksemas vormis.

Paigutus: Skandinaavia; NORDIC

Puutetundlik lüliti.

G915 TKL-l on sama täiustatud tehnoloogia kui G915-l, kuid kompaktsema disainiga, mis annab rohkem ruumi hiire liikumiseks. USB-vastuvõtja saab hoiustada klaviatuuri tagaküljel, et suurendada kaasaskantavust. G915 TKL on varustatud professionaalse kvaliteediga LIGHTSPEED juhtmevaba ühendusega, mis tagab ülikiire andmeedastuskiiruse 1 ms. G915 TKL on ka USB kaudu ühendatud täisfunktsionaalne, nii et saate seda laadida ja samal ajal mängida.

G915 TKL pakub intelligentset LIGHTSYNC RGB-tehnoloogiat, mis pakub täielikult kohandatavat klahvi kohta taustvalgustust ~16,8 miljoni värviga. Looge oma animatsioone või valige erinevate eelseadistatud efektide hulgast ülima RGB keelekümbluse jaoks. Kombineerige teemat, parandage mängukogemust ja laiendage klaviatuuri abil mänguseadeid.

Stiilne ja rafineeritud G915 TKL pakub keskendunud ja suure jõudlusega jõudlust koos kõigi täielikuks juhtimiseks vajalike funktsioonidega, nagu sisseehitatud profiilid ja mängurežiim. TKL on teie arvuti käsukeskus. Salvestage klaviatuuri sisseehitatud mällu kuni kolm erinevat profiili. Salvestatud režiimide vahel vahetamine on lihtne, kasutades klahve F1–F4.


Andmed

ÜhenduvusJuhtmevaba; USB/Bluetooth; Bluetooth/RF
KlahvipaigutusNordic
Juhtme pikkus1.8 m
TaustvalgustusRGB
Nupud:Taktiilne
Aku kestvus kuniKuni 40 tundi 100% taustavalgustuse tugevusega
Aku tüüp:intergreeritud
Formaat:TKL; Low-Profile
VärvCarbon
Tootjagarantii
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Järveotsa esindus
4 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
18 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.