Logitech

LOGITECH G915 TKL RGB Keyboard Tactic CH white

Tootekood:
920-009663
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; USB/Bluetooth; Bluetooth/RF
  • Värv: Valge
Hind
206.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

G915 TKL-il on LIGHTSPEED professionaalse kvaliteediga traadita ühenduvus, täiustatud LIGHTSYNC RGB valgustus ja suure jõudlusega madala profiiliga mehaanilised lülitid. Hoolikalt kvaliteetsetest materjalidest valmistatud G915 TKL on keerukas disain, millel on võrratu ilu, vastupidavus ja jõudlus.

Paigutus: Skandinaavia, NORDIC

G915 TKL kasutab sama arenenud tehnoloogiat kui G915, kuid kompaktsema disainiga, mis annab rohkem ruumi hiire liikumiseks. USB-vastuvõtjat saab kaasaskantavuse suurendamiseks salvestada klaviatuuri tagaküljele. G915 TKL on varustatud professionaalse LIGHTSPEED traadita liidesega, mis tagab ülikiire 1 ms jõudluse. G915 TKL on USB kaudu ühendatuna ka täielikult töökorras, nii et saate samal ajal laadida ja mängida.

G915 TKL pakub intelligentset LIGHTSYNC RGB tehnoloogiat, mis pakub täielikult kohandatavat klahvipõhist taustvalgustust, kasutades ~16,8 M värve. RGB ülima keelekümbluse jaoks looge oma animatsioon või valige eelnevalt määratletud efektide hulgast. Kombineerige teema, täiustage oma mängukogemust ja laiendage oma mänguseadeid klaviatuuriga. Stiilne ja läbimõeldud G915 TKL pakub fokuseeritud ja suure jõudlusega kogemust koos kõigi täielikuks juhtimiseks vajalike funktsioonidega, nagu sisseehitatud profiilid ja Mängurežiim. Tehke G915 TKL oma arvuti juhtimiskeskuseks.

Andmed

ÜhenduvusJuhtmevaba; USB/Bluetooth; Bluetooth/RF
Juhtme pikkus1.8 m
Aku kestvus kuniup to 40 hr
VärvValge
Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.