LOGITECH G915 X LIGHTSPEED Juhtmevaba Mänguriklaviatuur (PAN) Tactile

Logitech
Tootekood: 920-012674
  • Paigutus: SWE
  • Ühenduvus: Wireless; Wired; Bluetooth®
  • Värv: Must
Hind
249.00 €
Kuumakse
7.26 € / kuumakse alates

LOGITECH G915 X LIGHTSPEED Wireless Gaming Keyboard Black (PAN)




MADAL PROFIIL. TÕSTETUD.

Logitech G915 X LIGHTSPEED pakub kiirust, täpsust ja kohandatavust stiilse, üliõhukese disainiga. See juhtmevaba mänguriklaviatuur sisaldab kolmerežiimilist ühenduvust, KEYCONTROLi, kõrgendatud tippimiskogemust ja LIGHTSYNC RGB-d.


KOGE ROHKEM

Koge originaali usaldusväärset jõudlust järgmise põlvkonna tehnoloogia ülimusliku potentsiaaliga. G915 X LIGHTSPEED pakub murrangulist disaini ja inseneriteadust, et viia sinu mängimine mõõtmetest kaugemale.

KOGE ROHKEM


TÕSTETUD KIIRUS

Kasuta igat hetke mängus maksimaalselt klaviatuuriga, mis on loodud äärmise kiiruse jaoks. Madala profiiliga GL mehaanilised lülitid pakuvad 1,3 mm käivituspunkti suurendatud APM-i jaoks.

TÕSTETUD KIIRUS


KIIRJUURDEPÄÄS KONTROLL

Vabasta oma võimed täielikult isikupärastatud juhtimiskeskusega. KEYCONTROL võimaldab kuni 15 funktsiooni ühe klahvi kohta lõputuks kohandamiseks. Lihtsalt teosta keerukaid järjestusi 9 G-klahvi, pehme puudutusega meediumiklahvide ja malmist rullikuga.

KIIRJUURDEPÄÄS KONTROLL


MÄNGI LIGHTSPEEDIGA

Mängi omal moel kolmerežiimilise ühenduvusega. Vali parimast klassist 2,4 GHz LIGHTSPEED juhtmevaba, Bluetoothi või juhtmega andmerežiimi vahel ja vaheta ühe nupuvajutusega.

MÄNGI LIGHTSPEEDIGA


VÕIMATULT ÕHUKE

Kõigest 23 mm kõrgune G915 X LIGHTSPEED ületab struktuurilise disaini ootusi. Täpne inseneritöö tagab vastupidavuse ja üliõhukese konstruktsiooni maksimaalseks mugavuseks ja stiilseks esteetikaks.

VÕIMATULT ÕHUKE


KOMPROMISSETA

Kahesüstivad PBT klahvikorgid ja kvaliteetne harjatud alumiiniumisulamist ülaplaat pakuvad sujuvamat tunnet, kiiremat käivitumist ja täpset tippimist ilma vastupidavust ohverdamata.

KOMPROMISSETA


VÄRVILINE SUKELDUMINE

LIGHTSYNC RGB pakub ~16,8 miljonit värvi kohandatud valgustuseks, isikupärastatud teemadeks ja ühtseks varustuseks läbi G HUB-i. Vabasta oma loovus täielikult kaasahaarava mängukogemuse jaoks.

VÄRVILINE SUKELDUMINE

Andmed

ÜhenduvusWireless; Wired; Bluetooth®
KlahvipaigutusSWE
TaustvalgustusRGB
VärvMust

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
40 tk
Tellimine esindusse 3-6 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.