LOGITECH G915 X LIGHTSPEED TKL juhtmevaba mänguriklaviatuur (US) Tactile, Valge

Logitech
Tootekood: 920-012737
  • Paigutus: US International
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth®/RF; Wired
  • Värv: Valge
Hind
229.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

LOGITECH G915 X LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard - WHITE - US INT'L - 2.4GHZ/BT - EMEA28i-935 - TACTILE




MADAL PROFIIL. TÕSTETUD.

Logitech G915 X LIGHTSPEED TKL pakub kiirust, täpsust ja kohandatavust stiilse, numbriklahvistiku-vaba disainiga. See juhtmevaba mänguriklaviatuur sisaldab kolmerežiimilist ühenduvust, KEYCONTROL-i, kõrgendatud tippimiskogemust ja LIGHTSYNC RGB-d.


KOGE ROHKEM

Koge originaali usaldusväärset jõudlust järgmise põlvkonna tehnoloogia ülimusliku potentsiaaliga. G915 X LIGHTSPEED TKL pakub murrangulist disaini ja inseneriteadust, et viia sinu mängimine mõõtmetest kaugemale.

EXPERIENCE MORE


TÕSTETUD KIIRUS

Kasuta igat hetke mängus maksimaalselt klaviatuuriga, mis on loodud äärmise kiiruse jaoks. Madala profiiliga GL mehaanilised lülitid pakuvad 1,3 mm käivituspunkti suurendatud APM-i jaoks.

ELEVATED SPEED


KIIRJUURDEPÄÄSU KONTROLL

Vabasta oma võimed täielikult isikupärastatud juhtimiskeskusega. KEYCONTROL võimaldab kuni 15 funktsiooni ühe klahvi kohta lõputuks kohandamiseks. Lihtsalt teosta keerukaid järjestusi pehme puudutusega meediumiklahvide ja malmist rullikuga.

QUICK ACCESS CONTROL


MÄNGI LIGHTSPEEDIGA

Mängi omal moel kolmerežiimilise ühenduvusega. Vali parimast klassist 2,4 GHz LIGHTSPEED juhtmevaba, Bluetoothi või juhtmega andmerežiimi vahel ja vaheta ühe nupuvajutusega.

PLAY AT LIGHTSPEED


FORMAALNE FUNKTSIOON

Numbriklahvistiku-vaba disain ja ainult 23 mm kõrgus – G915 X LIGHTSPEED TKL trotsib struktuurilise disaini ootusi. Täpne inseneritöö tagab vastupidavuse ja üliõhukese konstruktsiooni maksimaalseks mugavuseks ja stiilseks esteetikaks.

FORMATIVE FUNCTION


FORMAALNE FUNKTSIOON

Numbriklahvistiku-vaba disain ja ainult 23 mm kõrgus – G915 X LIGHTSPEED TKL trotsib struktuurilise disaini ootusi. Täpne inseneritöö tagab vastupidavuse ja üliõhukese konstruktsiooni maksimaalseks mugavuseks ja stiilseks esteetikaks.

NEXT-GEN TYPING EXPERIENCE


VÄRVILINE SUKELDUMINE

LIGHTSYNC RGB pakub ~16,8 miljonit värvi kohandatud valgustuseks, isikupärastatud teemadeks ja ühtseks varustuseks läbi G HUB-i. Vabasta oma loovus täielikult kaasahaarava mängukogemuse jaoks.

colorful immersion

Andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth®/RF; Wired
KlahvipaigutusUS International
TaustvalgustusRGB
Formaat:Desktop
VärvValge
Tootjagarantii
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
2 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.