Deltaco mehaaniline mänguriklaviatuur, US paigutus, RGB

Deltaco
Tootekood: GAM-160-T-US
Hind
64.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

DK460 Mehaaniline 65% klaviatuur, USA paigutus, läbipaistev/RGB

  • 100% mängukogemust 65% paigutusega
  • Kuumvahetatavad lülitid
  • Content KTT lülitid
  • Eemaldatav USB-C kaabel
  • möTäielik RGB (reguleeritav tarkvaraga)
  • Kohandatavad grupp-nupud (RGB-tuled)
  • Läbipaistvad klahvikorgid ja korpus
  • Mürasummutav silikoonpadjake
  • N-Key rollover
  • Pöördnupp

Kompaktne 65% mehaaniline klaviatuur, mis ühendab täielikult läbipaistva disaini ja erksad RGB valgustuse, viies sinu mängukogemuse uuele tasemele.

N-Key rolloveri, KTT lülitite, kuumvahetatava funktsionaalsuse ja allalaaditava tarkvara abil on sul paindlikkus oma seadeid kohandada.

100% mängimine 65% paigutuses
See kompaktne klaviatuur sisaldab spetsiaalseid nooleklahve ja funktsiooniklahve. Kas oled liikvel või sul on piiratud lauaruum, saad seda hõlpsasti kaasas kanda, võimaldades mängimist kõikjal.

Valgustatud ja värviline maksimaalselt
Läbipaistev disain koos erksa RGB valgustuse loodud valgustusefektiga parandab nähtavust ja muudab selle klaviatuuri visuaalselt löövaks seadmeks. Erinevaid valgustuskonfiguratsioone saab määrata konkreetsetele klahvidele või klahvirühmadele. Lisaks pakub see klaviatuur unikaalset võimalust sõltumatult kohandada valgustust nii klahvidel kui ka klaviatuuri külgedel, kasutades vaid mõnda lihtsat klahvikombinatsiooni.

N-Key rollover
See funktsioon võimaldab samaaegset klahvivajutust ilma häireteta, tuvastades iga klahvi eraldi. Mängijad saavad kasu võimalusest vajutada korraga mitut klahvi.

Kuumvahetatavad lülitid
Tuntud oma taktiilse tagasiside ja reageerimisvõime poolest, pakuvad need Content KTT lineaarlülitid rahuldavat klõpsu ja kiiret aktiveerimist täpsete klahvivajutuste jaoks. Klaviatuur pakub ka kuumvahetatavaid lüliteid, mis võimaldavad lihtsat kohandamist vahetatavate mehaaniliste lülititega.

Pöördnupp
Mugav pöördnupp võimaldab kiiret ja lihtsat helitugevuse reguleerimist, ilma et peaksid helitugevusnuppe otsima.

Reguleeri tarkvaraga
Kohanda klaviatuuri kaasasoleva tarkvara abil. Võta täielik kontroll RGB valgustuse üle 16 miljoni värviga, loo makrosid, salvesta kohandatud profiile ja lülitu nende vahel vastavalt vajadusele.

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.