Razer

Razer Ornata V3 TKL (Tenkeyless) - US Layout

Tootekood:
RZ03-04880100-R3M1
  • Paigutus: US Inglise
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värv: Must
Hind
76.60 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Ergonoomiline mängukogemus

Õhemate klahvikorkide ja lühemate lülititega saate nautida käte loomulikku positsioneerimist madala profiiliga ergonoomilise mänguklaviatuuriga, mis võimaldab pikki tunde vähese pingutusega kasutada.

Pehmed klahvivajutused, polsterdatud puudutusega

Ühendades mehaanilise lüliti kiire ja klõpsatava tagasiside tavalise klaviatuuri tuttava tunnetusega, on iga teie klahvivajutus sama rahuldustpakkuv kui ka täpne.

Täiustatud pleekimis- ja kriimustuskindlus

Tavalistest klahvikorkidest vastupidavam UV-kate tagab pleekimiskindlamad legendid ja suurema kaitse sagedasest kasutamisest tuleneva kulumise ja rebenemise eest.

Mugav juhtimine

Seadistage need peatama, esitama, vahele jätma ja reguleerima kõike alates heleduse ja helitugevuseni – see on ülim mugavus meelelahutuse nautimisel.

Laiendatud mängutugi

Madala profiiliga klaviatuuriga sujuvalt klõpsatav pehme randmetugi pakub teie randmetele piisavat mugavust ja tuge – see on eriti oluline pikaajalisel kasutamisel.

Kohandatav valgustus

16,8 miljoni värvi ja RGB-efektide komplektiga saate valida klaviatuuri isikupärastamiseks ja juurdepääsu dünaamilistele valgusefektidele sadade Chromaga integreeritud mängude jaoks.


Andmed

ÜhenduvusJuhtmega
KlahvipaigutusUS Inglise
TaustvalgustusOlemas
VärvMust
Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.