Razer

Razer klaviatuur Huntsman Mini NO

Tootekood:
RZ03-03391300-R3N1
  • Paigutus: Nordic
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värv: Must
Hind
118.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Domineeri uuel skaalal
Razer Huntsman Mini – vaid 60% täissuuruses klaviatuurist, kuid mitte vähem võimsam. Koos Razer optiliste lülitite ja mugavalt kaasaskantava disainiga, on Huntsman Mini hea valik aktiivsele mängurile.

Razer optilised lülitid
Kiirem, kergem ja sujuvam klahvikäik kui mehhaanilistel lülititel, vastupidavam ja vähem liikuvaid osi – Razer Linear optilised lülitid tagavad sujuva, välkkiire ja vaikse klahvikäigu.

60% täissuuruses klaviatuurist
Razer Huntsman Mini klaviatuuril ei ole funktsiooniklahvide rida, Home klahvigruppi ega numbriklahvistikku, ent ei kaota ühtki funktsiooni võrreldes täissuuruses klaviatuuriga, sest kõik sisendid on endiselt saadaval sekundaarsete funktsioonide ja otseteedena.

Mini on ideaalne minimalistliku või väiksema töölaua jaoks, kus ruum on hinnas. Kompaktne disain võimaldab seda ka mugavalt kaasas kanda.

PBT klahvid ja sekundaarsed funktsioonid
Tugevamad ja vastupidavamad kui ABS plastik, need tekstuursed klahvid ei kulu läikivaks ning tähemärgid ei haju tänu spetsiaalsele viimistlusele. Sekundaarsete funktsioonide lihtsamaks tuvastamiseks on märgid lisatud ka klahvide külgedele.

Mälu
Kohanda nuppe, loo makrosid ja salvesta kõik profiiliseadistused otse pilve. Juhul kui oled parasjagu ilma internetiühenduseta, ei maksa ka muret tunda – salvesta kuni 5 profiili klaviatuuri hübriidmällu. Personaliseeri klaviatuuri veelgi Razer Chroma RGB valgusefektidega.

Eemaldatav USB-C kaabel
Paki lahti, ühenda kaabel ja mängi – LAN-peod ja turneed pole eales lihtsamad olnud. Kaablikinnitus hoolitseb selle eest, et kaabel mängu kestel ühendusest lahti ei lipsaks.

Alumiiniumist konstruktsioon
Klaviatuuri korpus on robustne ja tugev, pidades vastu ka tundidepikkusele, intensiivsele kasutamisele.

Razer Chroma RGB valgustus
Naudi endassehaaravat mängukogemust koos Razer Chroma RGB dünaamilise valgustusega. Valgustus ühildub üle 150 mänguga nagu Fortnite, Apex Legends, Warframe jm.

Andmed

ÜhendusedUSB C
ÜhenduvusJuhtmega
KlahvipaigutusNordic
BluetoothNo
TaustvalgustusOlemas; Customizable backlighting with 16.8 million color options
Nupud:Razer™ Linear Optiline Lüliti
VärvMust
Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.