Roccat

Roccat klaviatuur Vulcan 121 Aimo Speed Switch US

Tootekood:
ROC-12-671-RD
  • Paigutus: US - Inglise
  • Värv: Must
Hind
147.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Roccat Vulcan mehaaniline mänguriklaviatuur esindab võimsat kombinatsiooni tehnoloogilisest innovatsioonist, robustsest disainist ja vingest valgusmängust. Tegemist on esimese Roccati klaviatuuriga, millel on Roccat Titan lülitid. Need nullist arendatud lülitid on loodud mänguritele, kes naudivad kiired ja täpseid klahvivajutusi, mis annavad samas mõnusa tagasiside. Metallist plaat annab Vulcanile selle tugevuse ning kaitseb seda põrutuste ja kukkumiste eest, samas on ka klaviatuuri klahvid tolmukindlad.

Mängumuutev Titan Switch
Titan lülitid on Vulcan 121 au ja uhkus. Need toovad mehaaniliste klaviatuuride maailmasse täiesti uue hingamise. Titan Speed (Linear) lülititel on vaikne 3,6 mm tööraadius ning 1,4 mm käivituspunkt. Tänu lüliti struktuursele korpususele on vähendatud ka klahvi vajutamisel tekkivat loperdamist. Samuti on neis vähendatud elektrilise kontakti põrkumine, nii et tarkvara tunnetab lülitusi 30% kiiremini kui standardlülitid. Üheskoos Vulcani ülikergete klahvidega (50% kergemad kui standardkklahvid) on klaviatuuril klõbistamine eriti sujuv ja täpne.

Loodud kestma
Uuel Vulcan 121 Aimo klaviatuuril on musta värvi anodeeritud alumiiniumist plaat, mis hoiab seda justkui uuena ka peale tuhandeid mängutunde ning lisaks on selle klahvid disainitud just nii, et nende puhtana hoidmine pole mingi tüli.

AIMO valgustus
AIMO on Roccati valgustussüsteem, mis muutub paremaks iga uue AIMO seadmega. Klahvide valgustust saad programmeerida nii, et see kajastaks kasutatavat rakendust, profiili, klahvide sidumisi, muutjaklahvi või makrode jada vms staatust.

Vulcan 121 AIMO
Lisaks AIMO valgustusele on Vulcan 121 mudel varustatud ka eemaldatava ja ergonoomilise randmetoega, mis pakub just enda vajadustele vastavalt kohandatavat mugavust ning kindlat kontrolli ka multimeedia valikuratta üle. Individuaalselt seadistatav AIMO klahvide valgustussüsteem võimaldab luua võrratuid valgustuslahendusi ning anodeeritud alumiiniumist korpus kaitseb klaviatuuri kahjustuste eest.

Andmed

ÜhendusedJuhtmega
KlahvipaigutusUS - Inglise
Nupud:Titan Red
VärvMust
Tootjagarantii
2 aastat
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.