SteelSeries

SteelSeries Apex 3 TKL Nordic mänguklaviatuur

Tootekood:
64834
  • Paigutus: NORD
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värv: Must
Hind
54.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Apex 3 TKL annab teile konkurentsieelise. Professionaalid valivad TKL-i klaviatuurid, kuna kümneklahvilise numbriklahvistiku puudumine annab rohkem ruumi suurteks hiireliigutusteks ja tagab mängimise ajal parema ergonoomika.

Paigutus: Skandinaavia, NORDIC

Whisper Quiet mängulülitid on valmistatud vastupidavast vähese hõõrdumisega materjalist, mis talub üle 20 miljoni vaikse klahvivajutuse. Apex 3 TKL on IP32 tolmu- ja veekindel ning eriti vastupidav, et vältida vedelike ja tolmuosakeste tekitatud kahjustusi, nii et saate jätkata mängimist olenemata sellest, mis teie klaviatuuriga juhtub. Klõpsatav helitugevuse klahv ja multimeediumiklahvid aitavad teil seadeid hõlpsalt ja kiiresti reguleerida, selle asemel et otsida rakenduste ja seadete vahel. Reguleerige heledust, kerige tagasi, jätke vahele või peatage kõike ühe nupuvajutusega. Kasutage tarkvara teatud mängusündmuste korral eredate valgusefektide seadistamiseks.

Viige RGB järgmisele tasemele 8 tsooniga, milles on 16,8 miljonit uskumatult teravat värvi, mida saab sünkroonida teiste SteelSeries toodetega. Apex 3 TKL-i raamil on 3 sisseehitatud kanalit klaviatuurist väljuva kaabli jaoks, mis hoiab teie laua korras ja turvalisena.


Andmed

ÜhenduvusJuhtmega
KlahvipaigutusNORD
BluetoothNo
TaustvalgustusOlemas; RGB
VärvMust
Tootjagarantii
24 month(s)
Switch TypeWhisper-Quiet Switches

Toote saadavus

Tallinn
Magistrali Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
33 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.