Turtle Beach klaviatuur Vulcan II TKL Pro US

Turtle beach
Tootekood: TBK-2002-01-US
  • Paigutus: US Inglise
  • Värv: Must
Hind
159.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Meeletult reageeriv ja tohutult kohandatav Turtle Beach Vulcan II TKL Pro Magnetic Mechanical RGB mänguriklaviatuur pakub professionaalset jõudlust kompaktses Tenkeyless vormis.

Varustatud analoogsete Hall-efektiga magnetlülititega siidiselt sujuvaks ja usaldusväärseks klahvivajutuseks, mille elutsükkel on 150 miljonit klõpsu, ja neil on täielikult reguleeritav käitamispunkt vahemikus 0,1 mm kuni 4 mm. Ja Rapid Triggeri seadistus võimaldab paremat ja täpsemat liikumisjuhtimist ning klahvivajutuste vahel on vähem seisakuid.

Swarm™ II töölauatarkvara abil saab kohandada klahvide kaupa AIMO™ nutikat RGB valgustust, viit profiili ja reguleeritavaid käitamispunkte.
  • Halli efektiga magnetlülitid, mille elutsükkel on 150 miljonit klõpsu
  • Rapid Trigger jõudlus ülikiire vastuse jaoks
  • Reguleeritav, mitme punktiga käivitamine iga üksiku klahvi jaoks
  • Nutikas AIMO™ RGB valgustus
  • Täiustatud kohandamine Swarm™ II tarkvaraga
  • 5 profiili
  • Easy-Shift [+]™ nuppude paljundustehnoloogia
  • Täiustatud anti-ghosting
  • Ühildub kolmanda osapoole klahvidega
  • Push-to-mute helitugevuse ratas

Analoogsed Halli efektiga magnetlülitid
Ülitundlikud magnetlülitid on eelmääritud ja nende elutsükkel on 150 miljonit klõpsu, mis tagab siidiselt sujuva ja kauakestva klahvivajutuse. Hall-efekti tehnoloogia varustab Sind mängumuutvate funktsioonidega, nagu Rapid Trigger seadistus, kontrolleri emulaator, reguleeritav mitmepunktiline käivitamine ja palju muud.

Rapid Trigger jõudlus
Domineeri oma vastaseid FPS-is ja võidelge Royale mängudes Rapid Triggeri seadistusega. Rapid Trigger välistab seisakuid klahvivajutuste vahel, nii et saad kohe alla vajutada, mille tulemuseks on parem liikumise juhtimine, reageerimisvõime ja kiirem sihtimine.

Klahvi tundlikkuse reguleerimine
Reguleeri iga klahvi käitamispunkti koos või eraldi – lühema klahvikäiguga, et tulistada kiiremini, või pikema klahvikäiguga, et saada tahtlikumat ja täpsemat juhtimist. Igal klahvil on 40 eelseadistatud kõrgust vahemikus 0,1 mm kuni 4 mm ja saad igale klahvile määrata kuni kolm sisendit. Lisaks saab mugavuse huvides reguleerida neid kõiki koos klaviatuuri abil või eraldi Swarm™ II töölauatarkvaras.

AIMO valgustus
AIMO valgustussüsteem lisab kogu Su mänguvarustusele efekti. See töötab koos teiste AIMO-seadmetega, luues ägeda valgusefekti, ilma keeruka seadistamiseta.

Täiustatud kohandamine Swarm™ II tarkvaraga
Vii oma klaviatuuri jõudlus ja esteetika järgmisele tasemele, kasutades Swarm™ II töölauatarkvara. Reguleeri AIMO™ RGB valgustust, määra ühele klahvile kuni kolm erinevat sisendit, reguleeri klahvide käitamispunkte, luba Rapid Trigger seadistus ning salvesta ja määra makrofunktsioone. Ja veelgi enam – kohandamiseks saad määrata kontrolleri emulaatori funktsioone, nagu vasakpoolne analoognupu juhtimine täpsete ja sujuvate 360-kraadiste liigutuste jaoks FPS-is, avatud maailma ja seiklusmängudes ning vasaku ja parema päästiku juhtimiseks järkjärguliseks kiirendamiseks või pidurdamiseks võidusõidul. mängud.

Sisemälu
Salvesta kuni 5 kohandatud valgustuse, klahvide ümberjaotamise ja muu profiili otse oma klaviatuurile.

Easy-Shift[+]™
Easy-Shift[+]™ klahvipaljundustehnoloogia avab klaviatuuril teise funktsioonikihi, mida saab hõlpsalt programmeerida. Lihtsalt hoia all määratud muuteklahvi, et käsuvõimsust kahekordistada. Täielikult kohandatav Swarm II rakenduses.

Täiustatud anti-ghosting
Mänguritele optimeeritud tehnoloogia tagamaks, et enimkasutatud klahvide iga klahvivajutus registreeritakse – olenemata sellest, kui intensiivseks action läheb.

Kohandatavad klahvid
Vulcan II TKL Pro on varustatud T-kujuliste ABS klahvikorkidega, mis sühilduvad paljude kolmandate osapoolte kinnitusklambritega, et klaviatuuri välimust hõlpsalt kohandada.

Tenkeyless disain
Tenkeyless ehk ilma numbriklahvistikuta disain võimaldab mängida loomulikumas ja mugavamas asendis. Lisaks vabastab see hinnalist lauaruumi, et saaksid hiirega vabamalt ja täpsemalt liikuda.

Push-to-mute helitugevuse ketas
Kontrolli helitugevust lennult ja vajuta sisseehitatud valikuketast, et heli kiiresti vaigistada.

Stiilne, auhinnatud disain
Ikooniline alumiiniumplaadiga disain tugevdab selle konstruktsiooni terviklikkust ja kaitseb kulumise eest. Lisaks tagab kahekordse toega disain koos komplektis oleva pehme randmetoega mugavuse pikaajalisel kasutamisel.

Andmed

ÜhendusedUSB-C
KlahvipaigutusUS Inglise
VärvMust

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.