Turtle Beach klaviatuur Vulcan TKL Aimo US

Turtle beach
Tootekood: TBK-2001-01-US
  • Paigutus: US Inglise
  • Värv: Must
Hind
129.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Turtle Beach® Vulcan TKL on auhinnatud Vulcani klaviatuuriperekonna Tenkeyless ehk ilma numbriklahvistikuta variant. See väiksem disain tähendab, et mängijatel on ruumi suuremale hiirematile ja rohkem lauaruumi vabamaks hiirega liikumiseks, mis annab lõpuks suurema täpsuse.

Lineaarne Titan Switch Mechanical pakub tööstuse parimat kiirust ja reageerimisvõimet. Lüliti lisab kõikehõlmavat funktsioonide komplekti, mida mängijad teavad ja armastavad.

Madala profiiliga disain on loodud mugavuse tagamiseks ja väsimuse vähendamiseks. Muljetavaldav vastupidavus ja koostekvaliteet tänu tugevdatud anodeeritud alumiiniumist pealisplaadile, 50 miljonile klahvivajutusega lülititele, spetsiaalsetele helimikseri stiilis helinuppudele ja klahvipõhisele AIMO™ RGB valgustusele.
  • Auhinnatud Vulcani disain, täiustatud
  • Tenkeyless – kompaktsem disain võistlevatele mänguritele
  • Turniiriks valmis – eemaldatav USB-C kaabel ja sisseehitatud profiilid
  • Titan Switch Mechanical Linear lülitid: sujuv ja kiire
  • Vastupidav disain
  • Helimikseri stiilis meedia juhtnupud
  • Täiustatud anti-ghosting tehnoloogia
  • Easy-Shift[+]® klahvide paljundaja
  • Nutikas AIMO™ RGB valgustus

Parim tehtud veel paremaks
Auhinnatud Vulcan klaviatuur on ümberdisainitud tenkeyless suuruses ehk ilma numbriklahvistikuta, vabastades hinnalist lauaruumi vabamaks hiirega liikumiseks. Kõik Vulcani parimad omadused – sealhulgas Titan Switch Mechanical lülitid – väiksemas korpuses.

Tenkeyless disain
Tenkeyless ehk ilma numbriklahvistikuta disain võimaldab mängida loomulikumas ja mugavamas asendis. Lisaks vabastab see hinnalist lauaruumi, et saaksid hiirega vabamalt ja täpsemalt liikuda.

Turniiriks valmis
Tänu turniiriprofiili salvestusele ja eemaldatavale USB-C kaablile oled Vulcan TKL'iga kõikjal lahinguks valmis. Eemaldatav USB-C kaabel võimaldab klaviatuuri mugavamalt kaasas kanda ja võimaldab kasutada ka teisi kaableid. Turniiriprofiili salvestusruum tagab, et saavutad sama tipptulemuse nii kodus kui väljaspool.

Titan Switch Mechanical (Linear)
Titan lülitid on Vulcan'i au ja uhkus. Need tõid mehaaniliste klaviatuuride maailmasse täiesti uue hingamise ning seetõttu kasutab neid ka Vulcan TKL. Titan Switch Mechanical lüliteid on kahte erinevat. Vulcan TKL kasutab kiireimaid – standardist 30% kiirem – Titan Switch Linear lüliteid, millel on 1,4 mm käivituspunkt ja 3,6 mm tööraadius.

Loodud kestma
Vulcan TKL klaviatuuri tugevdab lennunduse tasemel alumiiniumplaat, mis hoiab seda justkui uuena ka peale tuhandeid mängutunde. Titan lülitite korpus on konstrueeritud kaitsma tolmu eest, mis tavaliselt mõjutab sagedasti kasutatavaid klaviatuure. Koos lühendatud klahvikorkidega on Vulcanit lihtne hooldada ja parimas korras hoida. Titan lülitid tervelt 50 miljonit klahvivajutust – tunduvalt kauem kui ühegi konkurendi lülitid.

Uue generatsiooni funktsionaalsus
Tänu klaviatuuri madalale profiilile püsivad Su käed pingevabas asendis, vähendades väsimust pikkade mängutundide kestel. Klahvistabilisatsiooni tehnoloogia eemaldab igasuguse loperdamise, tagamaks tugevad ja stabiilsed klahvid. Lisaks on klaviatuuril ka helimikseri stiilis audionupp – nii on kõik oluline Su sõrmeotste ulatuses.

Kohandatud Sinu järgi
Easy-Shift[+]™ tehnoloogia lisab valitud klahvidele sekundaarse funktsiooni. Lihtsalt hoia all määratud muuteklahvi, et käsuvõimsust kahekordistada. Täielikult kohandatav Swarm II rakenduses.

Täiustatud anti-ghosting
Mänguritele optimeeritud tehnoloogia tagamaks, et enimkasutatud klahvide iga klahvivajutus registreeritakse – olenemata sellest, kui intensiivseks action läheb.

AIMO valgustus
AIMO valgustussüsteem lisab kogu Su mänguvarustusele efekti. See töötab koos teiste AIMO-seadmetega, luues ägeda valgusefekti, ilma keeruka seadistamiseta. Tänu läbipaistvale lüliti korpusele on valgusefekt Vulcan TKL klaviatuuris eriti silmapaistev.

Andmed

ÜhendusedUSB-C
KlahvipaigutusUS Inglise
VärvMust

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Järveotsa esindus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.