Lindy

KVM switch: 4 porti, HDMI, USB 2.0, Heli, kuni 4K@60Hz

Tootekood:
32810
Hind
156.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
juhib nelja HDMI-ga varustatud arvutit ühe klaviatuuri, hiire ja monitori abil
Lülitamine seadme surunupu või klaviatuuri kiirklahvide abil
Toetab HDMI 18G resolutsiooni kuni 4K@60Hz 4:4:4 koos HDR-iga
3,5 mm stereoheli pordid mikrofoni, kõlarite või kõrvaklappide ühendamiseks
2-aastane garantii
 
 
KVM-lüliti võimaldab operaatoril mugavalt juhtida ja hallata mitut seadet, näiteks arvutit ja serverit, ühe klaviatuuri, hiire ja ekraanikonsooliga.
 
 
 
Lindy 4 Port HDMI 4K60, USB 2.0 & Audio KVM Switch on kompaktne lahendus, mis võimaldab juurdepääsu ja kontrolli neljale HDMI-ga varustatud arvutile ühe klaviatuuri, hiire ja monitori seadmestiku kaudu.
 
 
 
Kuni 4K Ultra HD 60 Hz resolutsioonide tugi tagab kõrgeima pildikvaliteedi, mis sobib ideaalselt nõudliku graafilise sisu jaoks mängukomplektides, videotöötluses või nelja süsteemi juhtimispunktides. Täiendav toetus High-Dynamic Range'ile tagab, et videosisu on nähtav suurema heleduse, suurema kontrasti ja palju laiema värvigammaga. Peaseadme heliväljundipordid võimaldavad kasutajatel ühendada ka kõrvaklapid või kõlarid, et lisada immersiivne 2CH-heli ja mikrofon; esipaneelil asuva Audio On/Off-nupu vajutamine lülitab need seadmed välja. Need pordid ei ole ühendatud HDMI-signaaliga, vaid sisseehitatud USB-muunduriga, samas kui täiendavat USB-seadet, näiteks printerit, skannerit või kõvaketast saab ühendada esipaneelil asuvasse täiendavasse USB-porti.
 
 
 
KVM-lülitil on kaks lülitusvõimalust, sealhulgas seadme surunupud ja klaviatuuri kiirklahvid, mis pakuvad kasutajale lihtsat ja usaldusväärset juhtimist, mis sobib suurepäraselt nii professionaalsetele kui ka esmakasutajatele.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.