Microsoft

Microsoft Xbox One Elite 2 Core Edition - Juhtmevaba mängupult

Tootekood:
4IK-00002
  • Ühenduvus: Juhtmevaba
Mängi nagu proff tipptasemel mängupuldiga.

Ehitatud jõudluseks
Tänapäeva võistlushimuliste mängurite vajaduste rahuldamiseks loodud Xbox Elite Wireless Controller Series 2 annab üle 30 uue viisi, et mängida nagu professionaal. Täiusta oma sihtimist uute reguleeritava pingega pöidlanuppudega, tulista veelgi kiiremini lühemate lülitilukkudega ja püsi sihtmärgil tänu kummeeritud käepidemetele.

Just Sinu jaoks optimeeritud
Kohanda mängupult oma eelistatud mängustiiliga uute vahetatavate pöidla- ja labakujudega. Salvesta mängupuldile kuni 3 kohandatud profiili ja 1 vaikeprofiil ning vaheta nende vahel käigu pealt Profile nupuga. Kasuta puldi Bluetooth ühendust või USB-C kaablit, et mängida nii Xbox mängukonsooli kui Windows arvutitega.

Veel võimalusi kohandamiseks
Kohanda oma pulti Xboxi tarvikute rakendusega piiramatult. Kasuta eksklusiivseid sättevõimalusi, näiteks nuppude vastendamist häälkäsklustega, nagu „Record that” või „Take a screenshot”. Määra nupp, mis toimib Shift-klahvina, et võimaldada kõigi teiste nuppude jaoks alternatiivseid sisendeid.

Mõeldud pikemaks mängimiseks
Püsi mängus kuni 40 tundi laetava aku ja täiustatud komponentidega, mis on loodud kestma. Lae mängupulti kaasasoleva USB-C kaabli ja laadimisdokiga kandekoti sees või väljas.

Vaheta seadmete vahel
Kasuta Xbox Wireless ühendust, Bluetoothi või kaasasolevat USB-C kaablit, et mängida oma Xbox Series X|S, Xbox One mängukonsooli või Windows arvutiga.

Tehnilised andmed

ÜhenduvusJuhtmevaba
Kaal345 g
VärvusValge
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.