Razer

Razer mängupult Raion PS4

Tootekood:
RZ06-02940100-R3G1
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
119.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Loodud võitlemiseks
Kui võitluskeeris on jõudnud kõige kriitilisemate hetkedeni, siis haara Razer Raion mängupult, et vormistada oma täielik ülemvõim. Razer Raion on nimelt mängupult, mis on spetsiaalselt disainitud võitlusmängude austajatele, et tagada täiustatud kontroll ning parim võimalik sooritus, mis viib Sind täielikult tippu.

6-nupuline disain
Raion mängupuldi disain on inspireeritud arcade stiilis mängupultidest – nuppude vahe ja asetus tagavad selle, et kõik käsklused on alati käeulatuses.

Erinevalt harjumuspärastest neljanupulistest mängupultidest, pakub Raion mängupuldi kuuenupuline disain rohkem erinevaid puldi kasutusstiile – pulti saavad efektiivselt kasutada nii klassikalise haarde kui ka claw-tüüpi haarde eelistajad.

Mehaanilised nupud
Raion mängupuldi nupud on disainitud tavapärasest veidi suuremaks. Tänu sellele on neid ka lihtsam vajutada ning väheneb võimalus nupust mööda vajutada.

Tänu Razer Yellow Switch ülikiirele reageerimispunktile, on iga nupule antud käsklus kohene. Nuppude eluiga on koguni kuni 80 miljonit vajutust, mida on korduvalt ka Razer klaviatuurides testitud.

8-suunaline D-Pad
Razer Mecha-Tactile 8-suunaline D-Pad annab Sulle rohkem võimalusi ning suurema täpsuse. Selle ülim tundlikkus annab Sulle taktiilset tagasisidet, et tunnetaksid oma antud käsklusi.

Võistlusrežiim
Integreeritud lukusstussüsteem võimaldab lisanuppe ka välja lülitada, et vältida näiteks pingeliste turniiride ajal tahtmatut käskluste andmist.

3,5 mm heliväljund
Tänu 3,5 mm heliväljund, saad oma kõrvaklapid konsooli asemel mugavalt ühendada otse mängupuldiga.

PS4 puutepaneel
Razer Raion on varustatud ka PS4 originaalpuldile omase puutepaneeliga, mis muudab selle täiuslikuks võitluspuldiks.

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.