Razer

Razer mängupult Wolverine V2 Xbox Series X, must

Tootekood:
RZ06-03560100-R3M1
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
99.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Absoluutne täpsus. Ülim kontroll.
Astu suurliigasse Xbox Series X|S konsoolide jaoks loodud Razer Wolverine V2 mängupuldiga. Selle täiustatud kohandatavus tagab suurema täpsuse ja parema kontrolli mängu üle ning võimaldab Sul mugavalt diivanil olles konkurentsis domineerida.

Uus disain, et tuua kiire võit
Puldi uuendatud L-kujulised käepidemed on varustatud libisemiskindla kummist kattega, mis võimaldab pulti kindlalt hoida – loomulik ja pingutuseta kontroll.

Razer™ Mecha-Tactile nupud ja D-pad
Sarnane tehnoloogia, mis leidub ka Razer'i mängurihiirtel, tagab ülitundliku ja pehme puudutusega käivitamise, Razer™ Mecha-Tactile tegevusnupud ja D-Pad annavad igale liigutusele tipptasemel täpsuse ja terava taktiilse tagasisidega konkurentsieelise saavutamiseks.

3 miljoni klõpsuga elutsükkel tagab suurema vastupidavuse ja 0,65 mm vähendatud käitamiskauguse – 35% vähem kui keskmisel membraankontrolleril –, iga nupp on peenhäälestatud suurema täpsuse saavutamiseks, et näidata Sinu tõelist mängupotentsiaali.

Lisanupud asjatundlikuks juhtimiseks
Wolverine V2 on varustatud täiendavate nuppudega täiustatud mängimiseks – 2 multifunktsionaalset nuppu puldi esiosas saab Razer™ Controller Setup for Xbox rakenduse abil ümber kaardistada, et vallandada suurem kontroll ja isikupärasem mängustiil.

Kiiremad päästikud
Lahingutuhinas loeb iga millisekund. Võistluseelise saavutamiseks aktiveeri Hair Trigger Mode, mis vähendab oluliselt peamiste päästikute liikumiskaugust – see eelis võimaldab Sul käske kiiremini saata.

Lihtne juurdepääs helile
Mängi tundide kaupa mugavalt, ühendades oma 3,5 mm ühendusega kõrvaklapid konsooli asemel otse puldiga.

Razer™ Controller Setup for Xbox
Täiustatud kohandamine muutus Razer™ Controller Setup for Xbox häälestuse abil palju lihtsamaks. See Xbox Series X|S, Xbox One ja PC (Windows® 10 ja uuemad versioonid) jaoks mõeldud Xboxi rakendus võimaldab Sul mängukogemuse täielikuks muutmiseks multifunktsionaalseid nuppe ja päästikuid ümber kaardistada.

Tehnilised andmed

ÜhenduvusJuhtmega
Kaal426 g
VärvusMust

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
1 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.