Turtle Beach juhtmevaba mängupult Stealth Ultra

Turtle beach
Tootekood: TBS-0710-05
  • Seadme tüüp: Gamepad
  • Ühenduvus: Wireless gamepad
  • Värv: Must
Hind
199.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Turtle Beach® Stealth™ Ultra juhtmevaba mängupult koos laadimisdokiga on loodud mängijatele, kes nõuavad parimat. Viivituseta juhtmevaba ühendus loob kiiresti ühenduse Xbox konsoolide ja Windows arvutitega ning Bluetoothiga Android telefonide ja toetatud nutiteleritega.

Puutetundlikud mikrolülitid pakuvad kiiret ja usaldusväärset reageerimist ning kestavad kuni 5 korda kauem kui tavalised nupud, samas kui AntiDrift™ pöidlanupud kõrvaldavad triivi, et tagada täpne, kohandatav juhtimine ja reguleeritavad päästikud, mis sobivad Sinu mänguga lennult.

Connected Command Display võimaldab kohandada RGB-valgustust, heli, pöidlakange, kaardistatavaid nuppe ja palju muud, lisaks toob patenteeritud tehnoloogia Sinu telefonist teavitused otse mängupuldi ekraanile. Mis kõige parem – reguleeritavad toiterežiimid tagavad ühe laadimisega kuni 30 tundi mänguaega.
  • Suure jõudlusega, viivituseta juhtmevaba tehnoloogia
  • 30-tunnine akukestvus reguleeritavate toiterežiimidega
  • Connected Command Display ekraan ulatuslike sätete reguleerimiseks
  • AntiDrift™ pöidlanupud kauakestvaks ja sujuvaks juhtimiseks
  • Puutetundlikud mikrolülitid kiiremaks ja usaldusväärsemaks reageerimiseks
  • Vastupidav kõva korpusega ümbris võimaldab läbilaadimist
  • Neli kaardistatavat kiirnuppu

Viivituseta juhtmevaba tehnoloogia
Turtle Beach'i patenteeritud, viivituseta 2,4 GHz USB-saatja annab vabaduse juhtmevabalt ühendada Xboxi konsoolide ning Windows 10 ja 11 arvutitega, ühendades saatja otse seadmega või laadimisdokiga. Lisaks saad sisseehitatud Bluetooth ühenduse abil täiustada oma mängukogemust Android nutiseadmetes ja toetatud nutitelerites.

30-tunnine aku tööiga ja kiirlaadimisdokk
Mängi kolme reguleeritava toiterežiimiga kuni 30 tundi ja lae laadimisdokiga taas täis vaid kahe tunniga. Vali täis-, tasakaalustatud ja ökotoiterežiimide ning kohandatud režiimi vahel teatud funktsioonide või esteetika sisse/välja lülitamiseks vastavalt oma eelistustele.

Connected Command Display
Erinevalt kõigest, mida mängudes varem nähtud, hoiab Turtle Beach'i dünaamiline täisvärviline Command Display ekraan Sind ühenduses sotsiaalmeedia märguannetega ja võimaldab kohandada mängupuldi seadistusi. Vabasta Stealth™ Ultra kogu potentsiaal ja salvesta kuni 10 profiili nuppude kaardistamise, surnud tsoonide ja telje reageerimisrežiimide, vibratsiooni intensiivsuse, helitäiustuste ja RGB-valgustuse kohandamisega.

Patenteeritud sotsiaalmeedia märguanded
Command Display ekraanil saad oma telefonist sotsiaalmedia teatisi kõigi oma lemmikplatvormide kohta, et püsiksid ka mängimise ajal maailmaga kursis.

Antidrift™ pöidlanupud
Kontaktivabad pöidlanupud kasutavad täiskontaktiga analoognuppude asemel sisemisi magneteid, et tagada kõrge eraldusvõimega ja sujuv juhtimine ilma triivimiseta. Saad isegi valida spetsiaalse jõudluse, et see sobiks täpselt Sinu mängitava mänguga, kasutades võidusõidumängudes järjepidevat juhtimist lineaarse sisendiga või tegevus- ja FPS-mängudes täppissisendiga. Lisaks on kombatavate eelistuste jaoks kaasas kaks täiendavat nupukatete komplekti.

Täpsed mikrolülitid
Stealth™ Ultra töötati välja tipptasemel komponentidega, et suurendada jõudlust ja pikaealisust. Puutetundlikud mikrolülitid D-Padis, ABXY klastris, kaardistatavad nupud ja bumper'i nupud annavad igale nupule kiirema ja usaldusväärsema vastuse ning nende arv on 5 miljonit klõpsu või kuni 5 korda pikem kui tavalistel nuppudel.

Neli kaardistatavat kiirnuppu
Neli kaardistatavat nuppu kontrolleri tagaküljel võimaldavad seadistada Stealth™ Ultra vastavalt oma eelistustele, olenevalt mängitavatest mängutüüpidest. Saadaoleva 10 profiili raames saad määrata mitme mängu ja laadimise jaoks konkreetsed nuppude vasted ja sätted.

Pro-Aim™ fookusrežiim
Pro-Aim™, mis valitakse ühe eelseadistatud funktsioonina ükskõik millise nelja kaardistatava nupu jaoks, häälestab pöidla tundlikkust, et suurendada pikamaa täpsust. Olgu tegemist kaugsihtimise või karistuslöögiga, Pro-Aim™ on täielikult reguleeritav, et valida õige tundlikkus.

Kohandamine Control Center 2 kaasrakendusega
Ava oma Xboxi konsoolis, arvutis, iOS-i või Androidi nutitelefonis Control Center 2 rakendus, et reguleerida mängupuldi sätteid, nagu suhtlusteavituste eelistused, nuppude kaardistamise kohandamine, surnud tsoonid ja telje reageerimisrežiimid, vibratsiooni intensiivsus, helitäiustused ja RGB-valgustus. Lisaks võimaldab Control Center 2 rakendus kiiresti tootevärskendusi teha.

Täiustatud heli häälestamine
Täiusta mis tahes 3,5 mm ühendatud peakomplekti hõlpsasti juurdepääsetavate helifunktsioonidega, mis on saadaval ainult Turtle Beachiga, sealhulgas neli EQ eelseadistust ja Superhuman Hearing®. Lisaks saad otse Command Display armatuurlaualt seadistada mängu ja vestluse helitugevuse segu vastavalt oma eelistustele, reguleerida mikrofoni jälgimist ja palju muud.

Nutikas RGB valgustus
Nutikas RGB LED-valgustussüsteem võimaldab Stealth™ Ultra mängupulti isikupärastada 16,8 miljoni erineva värvi ja efektiga. Seadista ka erinevad värvikombinatsioonid märguannete ja aku tühjenemise hoiatuste jaoks, et püsida puldi olekuga kursis.

Endassehaarav vibreeriv tagasiside
Kahekordne mürisemismootor käepidemetes ja päästikutes pakuvad kaasahaaravat vibratsiooni tagasisidet ja on täielikult reguleeritavad Command Display armatuurlaua kaudu. Reguleeri vibratsiooni taset vastavalt mängitavatele mängudele, alates maksimaalsest vibratsioonist intensiivsete võidusõidumängude jaoks kuni minimaalse tagasisideni, et vähendada häireid, kui on vaja täpset sihtimist.

Premium materjalid
Pikaealisuse ja mugavuse tagamiseks loodud Stealth™ Ultra on kaetud pehme viimistluse, kauakestvate mikrolülitite ja mugavate ergonoomiliste käepidemetega.

Laadimiskohver
Pane oma mängupult, laadimisdokk, kaablid ja kaasasolevad täiendavad nupukatted kõva korpusega reisikohvrisse ning sisseehitatud pesa võimaldab pulti laadida ümbrises olles.

Tehnilised andmed

Ühendused2.4 GHz; Bluetooth
ÜhenduvusWireless gamepad

Toote saadavus

Tallinn
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.