Adapter 4w1 Baseus Hub USB-C na 4xUSB 3.0 (Dark Grey)

Baseus
Tootekood: WKJZ010513
Hind
24.25 €

4in1 adapter Baseuselt

Laienege oma võimalused Baseuse 4-in-1 adapteriga! Seade sisaldab 4 USB 3.0 porti, millega saate faile edastada kiirusel kuni 500 MB. See toetab OTG funktsiooni ning tagab kasutamise ohutuse. Samuti paistab see silma laia ühilduvuse ja stiilse, modernse disainiga, mis rõõmustab kõiki.

Edastage faile hetkega

Te ei pea enam lõputult ootama, et teie failid edastataks! USB 3.0 portide abil saate edastada faile kiirusel kuni 500 MB/s. See võimaldab teil edastada suuri faile, fotosid, videoid või laule seadmete vahel vaid mõne sekundi jooksul.

Veelgi rohkem võimalusi

Hub sobib ideaalselt igaks olukorraks - olgu kodus, tööl või liikvel. Kas teie nutitelefon toetab OTG-d? Ühendage sellele kaasaskantav ketas ja edastage mugavalt vajalikud failid või fotod oma nutitelefoni. Võib-olla soovite oma tahvelarvutiga töötamist mugavamaks muuta? Lihtsalt ühendage klaviatuur ja hiir, et suurendada oma töö mugavust ja efektiivsust.

Plug&Play

Seade on varustatud Plug&Play funktsiooniga. Mida see tähendab? See võimaldab teil hõlpsasti oma riistvara ühendada ilma täiendava tarkvara installimata - lihtsalt ühendage sisseehitatud kaabel arvuti sobivasse pistikusse.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Seadme väike suurus ja kaal tähendab, et saate selle endaga igale poole kaasa võtta. Mugav transport ja ladustamine on tagatud praktilise kotiga. Valgusindikaator hoiab teid kursis tööstaatusest ning silikoonist elemendid takistavad hubi libisemist siledatel pindadel. See on valmistatud vastupidavast ja kulumiskindlast materjalist, mis hajutab soojust adapteri seest ideaalselt. Samuti väärib märkimist selle moodne ja stiilne disain.

Komplektis

4-in-1 adapter, kaitsekott
TootjaBaseus
mudelWKJZ010513
VärvTumehall
MaterjalKõvastatud klaas + alumiiniumisulami + PC + ABS
Kaabli pikkus140 mm
PortidUSB 3.0 x4
USB 3.0 edastuskiirus500 MB/s (max)
Väljund5V / 0.9A
ÜhilduvusWindows, Apple OS, Linux, Vista
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
63 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.