Adapter Hub 10in1 Baseus 2x HDMI, USB-C, 3xUSB-A+RJ45+SD/TF, PD (grey)

Baseus
Tootekood: B00061800813-01
Hind
74.60 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Adapter Hub 10in1 Baseus 2x HDMI, USB-C, 3xUSB-A+RJ45+SD/TF, PD (hall)

Baseus 10-in-1 Adapter Hub on kaasaegne seade, mis suurendab oluliselt teie arvuti või sülearvuti funktsionaalsust. Selle elegantne disain, kompaktne suurus ja matt alumiiniumkorpus muudavad hubi nii stiilseks kui ka praktiliseks. Mõõtmetega 142 x 51 x 12mm ja kaaluga 120g mahub see seade kergesti teie kotti või taskusse, muutes selle peaaegu märkamatuks kaasavõtmiseks. Adapter on väga ühilduv erinevate operatsioonisüsteemidega, nagu Windows, Apple OS, Linux ja Vista, muutes selle mitmekülgseks tööriistaks paljudele kasutajatele.

Selge pildikvaliteet HDMI kaudu

Üks Baseus 10-in-1 Adapter Hubi eeliseid on kahe HDMI pordi olemasolu, millest üks võimaldab kuvada 4K kvaliteeti 120Hz – ideaalne lahendus professionaalidele, kes töötavad graafikaga, ja filmihuvilistele, kes ootavad kõrgeimat pildikvaliteeti.

Kiire laadimine USB-C PD kaudu

USB-C port Power Delivery (PD) funktsiooniga võimaldab seadmete kiiret laadimist maksimaalse toetatud võimsusega 100W, muutes hubi praktiliseks lahenduseks mitte ainult andmeedastuseks, vaid ka seadmete toiteks. Laadimisvõimsus on 85W, tagades kiirus ja efektiivsus.

Kiire andmeedastus

Baseus 10-in-1 Adapter Hub pakub ka USB-A ja USB-C porte andmeedastuseks kiirusel 10Gbps. See kiirus võimaldab suurte failide kiiret edastamist, mis on eriti oluline professionaalidele, kes töötavad multimeediaga.

Stabiilne võrguühendus

RJ45 pistik on hubi teine oluline omadus, toetades kiirus kuni 1000Mbps. See tagab stabiilse ja kiire internetiühenduse, olgu te kodus või kontoris.

Mugav ekraani jagamine

Hub on varustatud sisseehitatud nupuga, mis võimaldab ekraani jagamise kiiret lõpetamist. See funktsioon suurendab kasutaja mugavust ja võimaldab kiiresti hallata, mida ekraanil kuvatakse.

Tehnilised andmed

BrändBaseus
mudel BS-OH083
MaterjalAlumiiniumisulamist
Kaal120g
Mõõtmed142 x 51 x 12mm
Kaabli pikkus88mm
Viimistluse tüüpMatt
ÜhilduvusWindows, Apple OS, Linux, Vista
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
182 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.