Adapter Hub 7-in-1 Orico USB 3.0 + USB 3.0 cable 1m

Orico
Tootekood: H7928-U3-V1-EU-BK-BP
Hind
32.85 €

Orico 7-in-1 USB 3.0 Hub

Saage kuni 7 täiendavat USB 3.0 porti ja tehke oma elu lihtsamaks. Orico praktiline hub võimaldab andmeedastuskiirus kuni 5Gbps ja on ühilduv laia valiku seadmetega. Toote usaldusväärset toimimist tagab 2-tuumaline VIA kiip ja 12V toiteallikas. Eemaldatav USB-kaabel pakub rohkem vabadust toote kasutamisel ning sisseehitatud LED-indikaatorid annavad staatusteavet.

Laialdane ühilduvus - palju võimalusi

Teie arvutil või sülearvutil ei ole piisavalt USB porte? Funktsionaalne Orico hub on teile ideaalne lahendus! Toode eristub laia ühilduvusega - saate sellele edukalt ühendada klaviatuuri, telefoni, hiire, kaasaskantava ketta, kaamera, veebikaamera või isegi printeri. Suurendage oma võimalusi ja nautige mugavat, tõhusat tööd!

Edastage kõik vajalikud failid kiiresti

Kas on häiriv oodata liiga kaua, et kopeerida oma faile? Orico hubiga saavad sarnased probleemid kaugeks mälestuseks! Iga seadme 7 USB 3.0 porti võimaldab teil edastada oma fotosid, filme või dokumente kiirusel kuni 5Gbps. See on kuni 10 korda kiirem kui eelmise põlvkonna USB 2.0 liides! Nüüd saate nautida andmete lugemise kiirus kuni 80-130MB/s ja kirjutamise kiirus kuni 100MB/s.

Edasijõudnud VIA kiip

Mis muudab hubi usaldusväärse toimimisega muljetavaldavaks? Kõrgekvaliteediline 2-tuumaline VIA kiip! Just tänu sellele suudab iga USB 3.0 port pakkuda edastuskiirust kuni 5Gbps. Orico aastatepikkune kogemus PCB kiipide alal on viinud sellise hubi loomise, mis vastab isegi kõige nõudlikumate kasutajate ootustele.

Toiteadapter usaldusväärseks toimimiseks

Hubbide kasutamine, millel ei ole sisseehitatud toiteallikat, võib isegi põhjustada kõvaketta kahjustamist. Selliste riskide tõhusaks ennetamiseks on Orico toode varustatud 12V toiteallikaga. Tänu sellele saavad ühendatud seadmed alati töötada ohutult ja stabiilselt - isegi täiskoormusel.

Eemaldatav kaabel - kasutusvabadus

Nautige vabadust ja mugavust kasutamisel. Hub on varustatud 1m eemaldatava USB-kaabliga, millega saate selle mugavalt oma arvuti külge ühendada. Lihtne kasutada, hoida ja transportida, kuid samas äärmiselt vastupidav - tõestab end paljudes rakendustes ja kindlasti ei peta teid.

Praktilised LED-indikaatorid

Igal USB pordil on sõltumatu LED-indikaator, mis annab teile teavet selle oleku kohta. Pehme sinine valgus ei häiri teie silmi ega sega teie tööd või puhkust. Kui see on sisse lülitatud, näitab see, et konkreetne seade on korralikult ühendatud ja töötab korralikult.

BrändOrico
MudelH7928-U3-V1-EU-BK-BP
USB portide arv7
LiidesUSB 3.0
Toiteallikas12V 2A adapter
Andmekaabel1m USB 3.0
Mõõtmed174x72x26.5mm
JuhtJuhti ei ole vaja
Toetatud süsteemidWindows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS, Linux
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
18 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.