Hub 6in1 Baseus PadJoy Series USB-C to USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + jack 3.5mm + SD/TF (Grey)

Baseus
Tootekood: WKWJ000113
Hind
32.30 €

Hub 6in1 Baseus PadJoy seeria (hall).

Kasutage mugavalt mitut seadet samal ajal! 6-in-1 Baseus PadJoy seeria hub on varustatud 5 pordiga - HDMI, USB-C, USB 3.0, Mini Jack 3.5mm ja SD/TF kaardilugejaga, muutes selle sobivaks nii koduseks kui ka kontorikasutuseks. See võimaldab ülikiiret andmeedastuskiirus kuni 500 MB/s ja kiiret PD 100W laadimist. Lisaks võimaldab spetsiaalne kinnitusadapterit seadme ekraanile kinnitada.

Mitmed võimalused

Kasutage oma sülearvuti ainukest USB-C sisendit veelgi rohkemate võimaluste jaoks! PadJoy hub'il on lausa 5 porti - HDMI, USB 3.0, Mini Jack 3.5 mm, SD/TF kaardilugeja ja USB-C. Seade sobib peaaegu igaks olukorraks - saate seda kasutada nii tööl, kodus kui ka reisides.

Laadige ja edastage andmeid silmapilkselt

Laadige oma seadmeid hetkega! Baseus hub taastab teie sülearvuti või tahvelarvuti, teiste seas, energia kiiresti, tänu kiirele PD 100W laadimisele. Lisaks võimaldab USB-C ja USB 3.0 port ka faile edastada kiirusel kuni 500 MB/s. Saate edastada olulise dokumendi või kõrge eraldusvõimega fotosid ja videoid vaid sekunditega!

Mugav mälukaartide kasutamine

6-in-1 Baseus hub pakub praktilist SD/TF kaardilugejat. Hämmastav edastuskiirus võimaldab teil probleemideta juurde pääseda fotodele ja muudele meediafailidele. Tehke oma töö lihtsamaks ja nautige Baseus adapteri tagatud ületamatut mugavust!

Üksikasjalik pildikvaliteet

Hub võimaldab jagada videot seadmete vahel 4K/30Hz kvaliteedis. Ühendage adapter näiteks oma teleri HDMI kaabli abil ja nautige filme mugavalt suurelt ekraanilt! Seade sobib suurepäraselt ka ärikohtumisteks või loenguteks ülikoolis.

Innovatiivne viimistlus

Adapterit iseloomustab kompaktsus ja õhuke kuju. See on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist, mis tagab optimaalse soojuse hajutamise seestpoolt. Lisaks on alumiiniumviimistlus meeldiv puudutada ja annab sellele modernse ilme. Lisaks on hub varustatud praktilise käepidemega, nii et saate selle mugavalt kinnitada näiteks tahvelarvuti ekraanile.

TootjaBaseus
mudelPadJoy seeria
VärvHall
Väljundvõimsus100 W
MaterjalAlumiinium + ABS
Resolutsioon (HDMI)4K@30Hz
USB-C portPD 100 W & 500 MB/s
KaardilugejaTF/SD
EdastuskiirusUSB 3.0: 5 Gbps, tagurpidi ühilduv
Kaabli pikkus19 cm
ÜhilduvusWindows, Apple OS, Linux
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
33 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.