Baseus Lite Series Hub 4in1 USB-C to 4x USB 3.0 + USB-C, 25cm (White)

Baseus
Tootekood: WKQX030302
Hind
12.45 €

4-in-1 Baseus Lite seeria USB-C 4x USB 3.0 + USB-C hub

Muuda oma arvuti töö lihtsamaks. Baseus 4-in-1 hub pakub 4 USB 3.0 porti ja võimaldab faile edastada kiirusel kuni 5Gbps. See paistab silma laia ühilduvuse poolest ning Plug&Play süsteemi tõttu on seda äärmiselt lihtne kasutada. Kerge, kompaktne ja vastupidav - see võib sind saata peaaegu igal pool.

Mitmekesised kasutusvõimalused

Laena oma arvuti võimalusi. Baseus Lite seeria hub võimaldab ühendada kuni 4 täiendavat seadet, nagu hiir, klaviatuur, printer, lauafänn, tahvelarvuti, nutitelefon, USB-mälupulk või mälukaardilugeja. See on ideaalne näiteks tööl või mängides.

Äärmiselt kiired failiedastused

Kas edastad sageli faile seadmete vahel? Või kopeerid aeg-ajalt fotosid või videoid? Baseus hub tuleb kindlasti kasuks! Toode pakub edastuskiirus kuni 5Gbps. Sa ei pea enam lõputult ootama, et sinu failid edastataks!

Plug&Play

Ära raiska aega keerulisele seadistamisele. Hub toetab Plug&Play süsteemi, mis tähendab, et pead selle lihtsalt oma arvutisse või sülearvutisse ühendama. Lisaks on toode ühilduv enamikku populaarsete operatsioonisüsteemidega, nagu Windows, Mac OS ja Linux. Sisseehitatud valgusindikaator näitab seadme olekut.

OTG funktsioon

Või soovid suurendada oma nutitelefoni võimalusi? Adapter toetab OTG funktsiooni. Nii saad näiteks ühendada oma telefoni arvutiga, et vaadata filme suuremal ekraanil. Samuti on võimalik edastada faile nutitelefonide ja USB-mälupulkade vahel. Pane tähele: sinu telefon/tahvelarvuti peab toetama OTG-d, et kasutada kirjeldatud funktsioone.

Usaldusväärne jõudlus

Sisseehitatud kiip vastutab seadme tõhusa töö eest. See aitab vältida viivitusi. Hubil on ka USB-C port, mis võimaldab ühendada täiendava 5V / 3A toiteallika. Tänu sellele suudab see tagada stabiilse, sujuva töö isegi 4TB kõvaketastega.

Mõeldud disain

Seadme korpus on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust, mis muudab selle kriimustuskindlaks. See ei näita ka esteetiliselt ebameeldivaid sõrmejälgi. Vastupidava punutud kaabli pika kasutusea ja tõmbetugevuse ning kulumiskindluse tõttu on see silmapaistev. Oranžid detailid on silmatorkavad ja annavad tootele originaalse iseloomu.

Sa saad seda alati käepärast hoida

Baseus Lite seeria hub on mitte ainult funktsionaalne, vaid ka praktiline. Kerge ja kompaktne - saad seda alati endaga kaasa võtta. See ei võta palju ruumi sinu seljakotis või käekotis. Kaalub vaid 28g. Võta see tööle, puhkusele või ärireisile ja kasuta selle funktsionaalsust iga kord, kui vajad!

BrändBaseus
NimiLite seeria 4-port HUB adapter
MudelWKQX030302
Tööpinge5V
Töös vool<200mA
Väljundportid4x USB-A
Sisendpinge / vool (USB-C)5V / 3A
EdastuskiirusKuni 5Gbps
VärvValge
Kaal28g
Mõõtmed44x110x14mm
Kaabli pikkus25cm
Toetatud operatsioonisüsteemidWindows, Mac OS, Linux jne.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
79 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.