Baseus Lite Series Hub 4in1 USB to 4x USB 3.0, 25cm (Black)

Baseus
Tootekood: WKQX030001
Hind
11.95 €

Baseus Lite seeria hub 4in1 (must)

Laienege oma võimalusi ja hankige 4 ühes Baseus Lite seeria hub. See toode on varustatud 4 USB 3.0 pesaga, nii et saate faile edastada kiirusel kuni 5 GB/s. Tänu plug&play funktsioonile saate hubi kasutada ilma täiendava tarkvara installimata ning tänu laiale ühilduvusele töötab toode sõltumata süsteemist, millega hetkel töötate.

Laienege oma võimaluste ulatust

Hubil on 4 USB 3.0 pesa, mis võimaldab teil ühendada neli täiendavat seadet oma arvuti või sülearvuti külge. Nii saate kasutada printerit, edastada faile USB mälupulgalt või ühendada ventilaatori ilma piiranguteta. Hubi iseloomustab edastuskiirus 5 GB/s, tänu millele võtab failide ja fotode edastamine vaid paar sekundit.

Veelgi rohkem võimalusi

Tänu sellele tootelle saate näiteks ühendada oma nutitelefoni sülearvutiga ja kuvada suurel ekraanil oma puhkusete fotosid või huvitavat filmi peresündmusest. Mis veelgi enam, saate kasutada hubi, et edastada vajalikud failid USB mälupulgalt oma telefonile ning ühendada nutitelefoni näiteks klaviatuuriga.

Kasutusmugavus

Kas peate kiiresti ühendama täiendava seadme? Plug&play funktsioon võimaldab teil seadmeid ühendada ilma täiendava tarkvara installimata. Laia ühilduvust on samuti väärt märkida. Hub töötab Windowsi, Vista, Mac OS ja Linuxiga, nii et saate seda kasutada sõltumata teie süsteemist.

Kõrge kvaliteediga konstruktsioon

Hub on valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist, mis on vastupidav sõrmejälgedele, kriimustustele ja mehaanilistele kahjustustele. Madal kaal ja väike suurus muudavad toote hõlpsasti kotis või seljakotis peidetavaks ning võimaldavad seda kaasa võtta kontorisse või raamatukokku. Valgusdiood annab märku seadme tööst.

BrändBaseus
MudelWKQX030001
Tööpinge5 V
Töös vool< 200 mA
Pesad4 x USB 3.0
LiidesUSB
Edastuskiirus5 GB/s
Kaabli pikkus25 cm
Mõõtmed110 mm x 225 mm x 44 mm
Kaal28 g
VärvMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.