Baseus Lite Series Hub 5w1 USB-C to 3x USB 3.0 + USB-C + HDMI (black)

Baseus
Tootekood: WKQX040001
Hind
23.10 €

5in1 Baseus Lite seeria hub

Kas teie seadmel on liiga vähe porte? Baseus 5-in-1 hub lahendab selle probleemi. WKQX040001 on varustatud USB, USB-C ja HDMI portidega. See pakub kiireid andmeedastuskiirus 500 Mbps ja 4K videot. See on ühilduv laia valiku seadmetega ning spetsiaalne nupp võimaldab teil ekraani kuvamist ühe klõpsuga peatada.

Projekteerige oma pilt HD kvaliteedis

Ärikohtumine, ülikooli loeng - nendes ja sarnastes olukordades leiate Baseus hubist kasu. Seade võimaldab kuvada kvaliteetset 4K pilti 30 Hz resolutsioonis. Tänu sellele saate esitada esitlust või filme suurel ekraanil. Mis veelgi enam, privaatsuse huvides on hub varustatud nupuga, millega saate kuvamise välja lülitada.

Edastage faile kiiresti

Baseus hub on varustatud 3 USB 3.0 pordi ja USB-C pordiga, tänu millele saate edastada oma faile teise seadmesse kiirusel 500 Mbps. Mis veelgi enam, seade toetab tagasipöörduvat ühilduvust USB 2.0-ga. Sel juhul on edastuskiirus 480 Mbps. Lisaks vastutab sisseehitatud kiip stabiilse signaali ja seadme nõuetekohase toimimise eest.

Kasutage oma nutitelefoni täit potentsiaali

Seade toetab ka OTG funktsiooni. See toetab ka OTG-d, mis tähendab, et saate seda kasutada ühilduvate nutitelefonide piltide kuvamiseks suurel ekraanil või nende ühendamiseks kaasaskantavate ketastega.

Laialdane ühilduvus

Tänu plug & play-le ei pea te muretsema hubi ühendamise probleemide pärast. Lisaks töötab WKQX040001 selliste süsteemidega nagu Windows, iOS, Linux või Android. Saate sellele edukalt ühendada selliseid seadmeid nagu sülearvutid, tahvelarvutid või nutitelefonid.

Komplektne, tugev disain

Baseus hub eristub kompaktse disainiga, tänu millele saate seda edukalt hoida oma seljakotis või käekotis. Lisaks vastutab ABS-plastikust viimistlus seadme vastupidavuse eest ning vastupidav materjaliga punutud kaabel tagab kulumiskindluse. Lisaks annab valge valgusindikaator teada, kui seade töötab.

BrändBaseus
MudelinumberWKQX040001
VärvMust
MaterjalABS
Kaal45 g
SisendportUSB-C
Tööpinge5 V
Töös vool400-2550 mA
Resolutsioon4K@30 Hz HD
VäljundportidUSB-C, USB 3.0 (tagasipöörduv ühilduvus USB 2.0-ga), HDMI
Edastuskiirus500 Mbps (USB 3.0/USB-C), 480 Mbps (USB 2.0)
ÜhilduvusSülearvutid, tahvelarvutid ja nutitelefonid, millel on USB-C port
Toetatud süsteemidWindows, iOS, Linux, Android
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
188 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.