Baseus Metal Gleam Series Multi-functional Type-C

Baseus
Tootekood: B00061801123-00
Hind
72.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11-in-1 Adapter

Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11-in-1 adapter on kompaktne seade, mis suudab oluliselt laiendada teie sülearvuti või lauaarvuti võimalusi. Valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist, näeb see mitte ainult suurepärane välja, vaid on ka tugev ja valmis igapäevaseks kasutamiseks. Kiire andmeedastus ja laadimisvõimekus, võimalus töötada kolmel ekraanil, samaaegne SD/TF3.0 kaardilugemine ja ekraani väljalülitamise nupp muudavad selle hub'i hindamatuks tööriistaks nii tööl kui kodus. Selle 85 mm kaabli pikkus, kompaktne mõõtmed (145 x 51 x 12 mm) ja kerge disain (umbes 120 g) muudavad selle hõlpsasti kaasaskantavaks igal pool, kus seda vajate.

Kiire Andmeedastus

Tänu USB-A portide olemasolule, mille andmeedastuskiirus on kuni 5Gbps (USB1) ja 480Mbps (USB2), võimaldab Baseus Metal Gleam välkkiiret failiedastust. See on ideaalne lahendus neile, kes hindavad efektiivsust ja kiirus, eriti suurte failidega töötamisel.

Kiire Laadimine

USB-C PD port pakub kuni 100W laadimisvõimsust, mis tähendab, et teie seade laaditakse kiiresti täis. See on eriti oluline, eriti välitöötajate jaoks, kes vajavad, et nende seadmed oleksid alati valmis kasutamiseks.

Kristallselge Ekraan

HDMI ja DisplayPort pakuvad 4K resolutsiooni 60Hz juures, tagades uskumatult teravad ja selged visuaalid. See funktsioon on hädavajalik, eriti professionaalidele, kes töötavad graafika, videote redigeerimise või arvutimängudega.

Kolme Ekraani Ühendamine

Võime ühendada kuni kolm ekraani samaaegselt on tõeline maiuspala mitme ülesande täitjatele. Baseus Metal Gleam võimaldab töötada mitme ekraaniga korraga, suurendades oluliselt efektiivsust ja töö mugavust.

Samaaegne SD/TF3.0 Kaardilugemine

Adapter pakub samaaegset SD ja TF3.0 kaardilugemist kiirusel kuni 104MB/s. See on suurepärane lahendus fotograafidele ja multimeedia loojatele, kes vajavad kiiret juurdepääsu oma materjalidele.

Privaatsuse Kaitse

Lisaks hoolitseb Baseus Metal Gleam teie privaatsuse eest, pakkudes turvalisi ühendusi ja andmekaitset. See on ühilduv erinevate operatsioonisüsteemidega, sealhulgas Windows, Apple OS, Linux ja Vista, muutes selle universaalseks lahenduseks sõltumata teie riistvarast.

Kiire Internet

Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11-in-1 adapter on varustatud ka RJ45 pordiga, mis võimaldab kiireid kaabliga internetiühendusi kiirusel kuni 1000Mbps. See funktsioon on hädavajalik neile, kes töötavad kaugtööl, voogedastavad kõrglahutusega videomaterjali või osalevad mitme mängijaga online-mängudes või konverentsidel.

Tehnilised Andmed

BrändBaseus
mudel BS-OH098
MaterjalAlumiiniumisulamis
KaalUmbes 120g
Mõõtmed145 x 51 x 12 mm
Kaabli Pikkus85mm
LiidesedHDMI, DisplayPort, USB-A x 2, USB-C PD, SD/TF
USB-A Portide KiirusUSB1: max. 5Gbps, USB2: 480Mbps
USB-C PD Laadimisvõimsusmax. 100W
RJ45 Porti Kiirus1000Mbps
SD/TF3.0 Porti Kiirusmax. 104MB/s
HDMI ja DisplayPorti Kvaliteet4K@60Hz
OperatsioonisüsteemidWindows, Apple OS, Linux, Vista
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
188 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.