Hub 11in1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C to 3x USB 3.0 + 2x HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD + VGA + AUX

Baseus
Tootekood: CAHUB-CT0G
Hind
66.25 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Baseus CAHUB-CT0G multifunktsionaalne 11in1 hub

Kas teie sülearvutil on liiga vähe porte? Kas teid huvitab selle võimaluste suurendamine? See on lihtsam, kui võite arvata! Baseus 11-in-1 multifunktsionaalne hub on varustatud 3 USB 3.0, 1 USB-C, 2 HDMI, 1 VGA, 1 ethernet ja 1 3.5mm audio pordiga. Samuti on sellel pesad SD ja TF kaartide jaoks. See toetab kiireid andmeedastusi kuni 5 Gbps ja suudab edastada kuni 4K videot. Samuti toetab see PD 100 W kiiret laadimist USB-C pordi kaudu. See eristub ka uskumatult efektiivse soojuse hajutamise ja laia ühilduvusega. Leiate, et on väärt kasutada ühte porti oma arvutis, et saada tagasi lausa 11 neist!

Kiire laadimine teie seadmetele

Naudi kiiret laadimist isegi mitme seadme jaoks samal ajal. Hub toetab PD ja BC1.2 protokolle - mida see praktikas tähendab? Selle abil laadite oma sülearvutit kohe kuni 100 W võimsusega - te ei pea enam muretsema, et see äkki lõpetab töö. Samal ajal saate ka oma telefoni või tahvelarvutit toita. Baseusega on kogu vajalik varustus alati valmis!

Kuva pilt oma sülearvutist kuni 3 täiendaval ekraanil

Kas teile meeldib vaadata filme suurelt ekraanilt? Või annate sageli loenguid või ettekandeid? Baseuse multifunktsionaalne hub tuleb kindlasti kasuks! Toode on varustatud 2 HDMI ja 1 VGA pordiga. See võimaldab kuvada lausa 3 täiendaval ekraanil. Korrake pilte kõigil oma seadmetel või näidake slaide või salvestusi 3 ekraanil, samal ajal märkmeid tehes, seadeid muutes või sülearvutiga töötades. Samuti saate näiteks ühe neljast kasutatavast ekraanist välja lülitada. Võimalused on tõeliselt suured!

Naudi suurepärast pildikvaliteeti

Mis muud teeb Baseuse hubi nii heaks filmi vaatamiseks või konverentsi pidamiseks? HDMI port võimaldab kuvada suurepärast 4K/30 Hz pildikvaliteeti, nii et saate nautida hämmastavat detailide rikkust ja teravaid, looduslikke värve. Mugavalt vaadake oma lemmikseriaali järgmist osa suurelt ekraanilt või näidake oma publikule huvitavat esitlust, mis on täis huvitavaid, kuid selgeid slaide.

Edasta faile hetkega

Kas te sageli edastate faile seadmete vahel? Kas te ei naudi liiga pika andmeedastuse ootamist? Baseus aitab teil sarnaseid probleeme lahendada! USB 3.0 pordid võimaldavad edastada fotosid, videoid või dokumente kiirusel kuni 5 Gbps. Nüüd jõuavad isegi suurimad failid sihtkohta hetkega!

Mugav kasutada SD ja TF kaarte

See ei ole teie failide salvestamise ja edastamise võimaluste lõpp. Hub on varustatud 2 pesaga mälukaartide jaoks - SD ja TF. Nende maksimaalne toetatud maht ulatub kuni 2 TB, andes teile piisavalt ruumi kõigi vajalike andmete salvestamiseks. Soovite rohkem? Seade võimaldab edastada faile mälukaardi ja teie arvuti vahel kiirusel kuni 60 MB/s. See muudab teie fotode või videote korraldamise lihtsaks, säästes teie aega!

Saage kiire juurdepääs Internetile

Kas teile meeldib mängida veebimänge? YouTube'i videote vaatamine on teie jaoks ideaalne meelelahutus? Või vajate lihtsalt sageli tööl Interneti-juurdepääsu? Baseuse hub tuleb ka sellistes olukordades kasuks! Etherneti port toetab andmeedastuskiirus kuni 1000/100/10 Mbps, nii et saate nautida sujuvat, kiiret ja stabiilset ühendust.

Kasutage oma telefoni täit potentsiaali

Kas teil on telefon, mis toetab OTG funktsiooni? Meil on teile suurepäraseid uudiseid! Hub on ühilduv sarnaste seadmetega ja võimaldab teil oluliselt suurendada nende võimalusi. Selle abil saate näiteks kuvada oma nutitelefoni pilti suurel ekraanil ja mugavalt vaadata HD filme. Soovite faile oma telefoni ja USB mälupulga vahel edastada? Pole probleemi! Lihtsalt ühendage seadmed hubiga ja kopeerige kõik vajalikud andmed.

Ühilduv teie seadmetega

Kartes võimalikke ühilduvusprobleeme? Ära muretse! Hub töötab suurepäraselt Windowsi, macOS, iPadOS ja teistega. See suudab hallata enamikku USB-C varustatud seadmetest tuntud brändidelt nagu Apple, HP, Lenovo, Acer, Razer, Samsung, Huawei ja Honor. Te ei pea muretsema ka keerulise seadistamise pärast. Plug&Play süsteemiga peate lihtsalt hubi sisse ühendama - ütle hüvasti lisadraiverite installimisele!

Lisamugavused teile

Toode on loodud, et rahuldada isegi kõige mitmekesisemaid kasutajate vajadusi. See tõmbab tähelepanu stiilse, modernse disainiga, ja oranžid detailid annavad sellele originaalse iseloomu. Teabe seadme oleku kohta annab teile sinine indikaator. Alumiiniumisulamist korpus on äärmiselt vastupidav ja kulumiskindel, tagades samal ajal efektiivse soojuse hajutamise. Lisatud 3.5mm audio port võimaldab teil ühendada kõrvaklappe või kõlareid, tagades hämmastava, kadudeta helikvaliteedi. Veelgi enam, hub on kerge ja piisavalt kaasaskantav, et seda igal ajal endaga kaasas kanda!

Komplektis:

11in1 hub koos USB-C kaabliga
TootjaBaseus
NimiMetal Glam Series 11-in-1 Multifunktsionaalne Type-C HUB Docking Station
MudelCAHUB-CT0G
Mõõtmed48 x 162 x 17 mm
Kaabli pikkus180 mm
MaterjalAlumiiniumisulami
Kasutatud tehnoloogiadLiivapritsimine, anodeerimine
VärvHall
SisendUSB-C
PD port5V/9V/14.5V/20V 5A (max.)
HDMIToetab 4K @30 Hz HD kuvamist (max).
VGA edastusToetab 1920x1080p @60 Hz (max).
USB 3.0Toetab 5 Gbps (max), tagasipöördumatult ühilduv USB 2.0-ga
RJ45 võrgupordToetab 10 Mbps, 100 Mbps, 1000 Mbps
SD/TF portToetab SD 2.0 kaardi andmete samaaegset lugemist ja kirjutamist
3.5mm audio portUSA standard (CTIA)
Toetatud süsteemidMacOS, iPadOS, Windows
Ootevool 
Pinget5-20 V
Kaal127 g (±5 g)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1045 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.