Hub 4in1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C to 4x USB 3.0

Baseus
Tootekood: WKWG070013
Hind
21.50 €

Baseus Metal Gleam seeria 4-in-1 hub

Kas otsite usaldusväärset tööriista, mis võimaldab teil töötada tõhusamalt? Baseus Metal Gleam seeria 4-in-1 hub on teie vajadustele ideaalne vastus! Ainuüksi 4 saadaval porti ja ülikiire andmeedastuskiirus kuni 5Gbps, vaadake, mida veel saate! Samal ajal on toode äärmiselt vastupidav ja tänu oma kompaktsele suurusele saate seda alati endaga kaasas kanda.

Suuremate võimaluste loomine teie sülearvutile

Kasutage ainult ühte USB-C sisendit oma sülearvutis, et saada võimalus ühendada mitmeid erinevaid seadmeid. Baseuse hub on varustatud 4 USB 3.0 portiga. Nüüd saate hõlpsasti suurendada oma arvuti funktsionaalsust ja teha oma tööd lihtsamaks. Ei mingeid probleeme liiga väheste portidega!

Failide edastamine hetkega

Hub võimaldab teil ka faile kiiresti edastada. USB 3.0 portide kaudu saate andmeid edastada kiirusel kuni 5Gbps (500MB/s). See tähendab, et saate kopeerida isegi palju fotosid, videoid, muusikat või dokumente lühikese ajaga. Ei mingit lõputut ootamist, et teie failid edastataks!

Lisaks USB-C toiteport

Kas kavatsete kasutada keerukamaid seadmeid? Pole probleemi! Hub on varustatud täiendava USB-C toiteportiga, mis toetab sisendvoolu kuni 5V / 3A. Tänu sellele saate kasutada ka suure mahutavusega kõvakettaid kuni 4TB probleemideta. Baseus'e abil ei pea te end piirama!

Laialdane ühilduvus

Ärge kartke ühilduvusprobleeme hubiga. See töötab paljude Windowsi, Mac OS-i või Linuxi versioonidega. Samuti toetab see tahvelarvuteid ja nutitelefone erinevatelt tootjatelt - Apple'ist Samsungini ja Huawei'ni. Ükskõik, milliseid seadmeid te kasutate - Baseus brändi hub töötab tõenäoliselt nendega fantastiliselt. Veelgi enam, tänu Plug&Play süsteemile saate selle hõlpsasti ühendada.

Perfectly thought-out design

Baseus Metal Gleam seeria hub on väike ja kaasaskantav. Saate selle alati käepärast hoida ja kasutada seda igal ajal, kui seda vajate. Toode on ka kõrge vastupidavusega. Valmistatud alumiiniumisulamist - see on vastupidav kulumisele, värvi pleekimisele, kahjustustele ja kuumusele. Pleasant to the touch texture and elegant modern design are its additional advantages. Lisaks näitab sinine, helendav indikaator reaalajas seadme olekut.

Palju rakendusi

See praktiline seade leiab palju kasutust kodus, tööl ja reisides. Kui teie nutitelefon toetab OTG-d, saate hubi abil sellele ühendada kaasaskantava draivi ja mugavalt kopeerida vajalikke faile. Kas soovite oma tahvelarvuti tööd lihtsustada? Ühendage hiir ja klaviatuur, et kasutada seda nagu sülearvutit! Nüüd saate mugavalt kirjutada e-kirju või redigeerida fotosid.

BrändBaseus
NimiMetal Gleam seeria 4-in-1 multifunktsionaalne Type-C HUB dokkimisjaam
mudelWKWG070013
VärvHall
LiidesUSB-C
Portid4x USB 3.0
Edastuskiirus (USB 3.0)Kuni 5Gbps
Sisend5V / 3A
Väljund5V / 0.9A
Toetatud operatsioonisüsteemidWindows, Mac OS, Linux
MaterjalAlumiiniumisulamis
Kaabli pikkus170mm
Mõõtmed44.5x115x16mm
KaalUmbes 82g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
119 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.