Hub 4in1 Baseus UltraJoy USB-A&USB-C to 4xUSB3.0+USB-C (grey)

Baseus
Tootekood: B0005280B811-13
Hind
15.65 €

Baseus UltraJoy 4-in-1 hub USB-A&USB-C 4xUSB3.0+USB-C (hall).

Baseus UltraJoy 4-in-1 on hub, mis viib arvutitöö uuele tasemele. See pakub 4 USB3.0 porti ja ühte USB-C porti ning suudab edastada faile kiirusel kuni 5 Gbps. Samuti on see varustatud kahekordse ühendusega - USB-C ja USB-A, nii et saate selle hõlpsasti ühendada seadmetega, millel on erinevad liidesed.

Kuni 4 saadaval USB-A porti

Hub pakub teile kuni 4 USB-A porti, võimaldades vabalt ühendada seadmeid nagu hiir, klaviatuur, kaardilugeja või USB-mälupulk. Mis veelgi parem, igaüks neist portidest võimaldab edastada faile kiirusel kuni 5 Gbps. Nii et te ei pea liiga kaua ootama, et teie fotod või videod sihtkohta jõuaksid!

Usaldusväärne toide nõudlike ülesannete jaoks

Baseus UltraJoy oma võimsa USB-C 5V toiteportiga on garantii stabiilsusele isegi kõige nõudlikumate perifeeria seadmete jaoks. See võimaldab teil sujuvalt ühendada ja toetada kõvakettaid kuni 22TB, mis on ideaalne professionaalidele, kes töötavad suurte andmemahtudega. Erinevalt hubidest, millel pole spetsiaalset toiteallikat, mis võivad koormata CPU-d ja põhjustada viivitusi, kaitseb Baseus UltraJoy porti kahjustuste eest ja tagab sujuva ühenduse ilma failiedastuse katkestamise või ülekoormuse riskita.

Kestvus ja usaldusväärsus

Tänu sisseehitatud kiibile tagab hub usaldusväärse ja sujuva töö isegi täiskoormuse korral. Lisaks tagab selle mitmekihiline varjestus, et see on immuunne häirete suhtes. Samal ajal on seade äärmiselt vastupidav - selle konstruktsioonis on kasutatud vastupidavat, leegiaeglustavat materjali. Sellel on ka täiendav kaitse lühise ja ülevoolu eest.

Kahekordne ühendus, lai ühilduvus

Kas teil on mitu seadet, millel on erinevad pordid? Pole probleemi - Baseus UltraJoy hub töötab koos enamikuga neist! Toode pakub spetsiaalselt kavandatud kahekordset USB-A + USB-C ühendust, muutes selle ühilduvaks enamikus arvutite, sülearvutite, tahvelarvutite ja nutitelefonide turul. Mis veelgi parem, Plug&Play süsteem muudab selle seadistamise äärmiselt lihtsaks ja kiireks. Hub töötab ideaalselt operatsioonisüsteemidega nagu Windows, macOS ja Linux.

Kompaktne disain

Baseus UltraJoy Hub on äärmiselt kerge ja kompaktne - kuju ja suurus meenutab väikest markeri. Seetõttu saate seda alati endaga kaasas kanda - see mahub hõlpsasti teie käekotti, seljakotti või isegi taskusse. Saate selle hõlpsasti kaasa võtta tööle, ülikooli või puhkusele!

 

TootjaBaseus
NimiUltraJoy seeria 4-port HUB AIR
mudelB0005280B811-13
VärvHall
Saadaval portid4x USB-A, 1x USB-C
USB-C pinge5 V - 3 A
USB-A edastuskiirusKuni 5 Gbps
Väljund5 V - 0.9 A
Ühilduvad operatsioonisüsteemidWindows, macOS, Linux
MaterjalAlumiiniumisulamist + (PC + ABS)
KaalUmbes 58.5g
Mõõtmed26 x 125.4 x 16 mm
Kaabli pikkus22,5 cm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
59 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.