HUB 5in1 MOKiN USB-A3.0 to 4xUSB-A + 1xUSB-C DC (black)

Mokin
Tootekood: MOUC5708
Hind
14.25 €

MOKiN 5-in-1 USB-A3.0 kuni 4xUSB-A + 1xUSB-C DC HUB (must).

Laienege oma arvuti võimalusi ja hoidke oma laud korras. MOKiN 5-in-1 hub pakub kuni 4 USB-A porti, millele saate mugavalt ühendada soovitud seadmed. Toode võimaldab faile edastada kiirusel kuni 5 Gbps ja paistab silma laia ühilduvusega. See on ka äärmiselt kerge ja kaasaskantav - see võib teid saata peaaegu igale poole. Selle täiendav eelis on pikk, umbes 0,6-meetrine kaabel, mis tagab paigaldamisel rohkem vabadust.

Kiire failiedastus

Kas edastate sageli faile seadmete vahel? MOKiN hub on teie jaoks! See käepärane seade võimaldab andmete edastamist kiirusel kuni 5 Gbps, nii et saate oma fotosid, videoid või dokumente hetkega kopeerida. See on ideaalne graafiliste disainerite, videote loojate ja kõigi teiste jaoks, kes soovivad aega säästa!

Rohkem võimalusi

Hub paneb teie käsutusse 4 USB-A porti, millele saate ühendada selliseid seadmeid nagu näiteks välist kõvaketast, klaviatuuri, printerit ja palju muud. Igal neist on sõltumatu lüliti, nii et saate mugavalt hallata ühendatud seadmeid. Toode sisaldab ka USB-C 5V porti, mis võimaldab pakkuda täiendavat toiteallikat teistele pistikutele. See omakorda tõlgendub selle tõhusamaks ja usaldusväärsemaks toimimiseks.

Laialdane ühilduvus

Unustage ühilduvusprobleemid. Hub töötab suurepäraselt enamikuga populaarsetest operatsioonisüsteemidest, nagu Windows, macOS, Linux ja Android. Samuti saate sellele ühendada mitmesuguseid seadmeid, nagu väline kõvaketas, hiir, klaviatuur, nutitelefon, veebikaamera, mälukaardi lugeja ja printer, näiteks. Te ei pea end piirama!

TootjaMOKiN
mudelMOUC5708
Saadaval portid4x USB-A 3.0, 1x USB-C DC 5 V (ainult toote toiteks)
EdastuskiirusKuni 5 Gbps
Mõõtmed21 x 4.3 x 1.45 cm
Kaal67,76 g
ÜhilduvusWindows, macOS, Linux, Android
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.