Hub 5in1 with 4 Ports USB 3.0 and USB-C cable Vention TGKBB 0,15m Black

Vention
Tootekood: TGKBB
Hind
6.05 €

Hub Vention 5-in-1 Must 15cm

Vention 5-in-1 Hub TGKBB on tõeline ehe arvutitarvete seas. USB3.0 liidese kasutamine tagab välkkiire andmeedastuse kiirusel 5Gbps, samal ajal kui see garanteerib sujuva töö ühendatud tarvikute, nagu hiirte või klaviatuuride, puhul. Lisaks võimaldab hub kahe nutitelefoni samaaegset laadimist, mis on kindlasti eelis neile, kes kasutavad mitmeid seadmeid. Kaasaegne USB-C pistik koos poolmeetrise kaabliga pakub mitmekesiseid ühenduvusvõimalusi ning võimalus toetada kõvakettaid kuni 8TB muudab selle hädavajalikuks tööriistaks neile, kes salvestavad suuri andmemahtusid. Kõik see on suletud elegantsetesse mustadesse korpusesse, mis täiendab igasuguseid riistvaraseadeid.

Kiire Andmeedastus

Üks Vention TGKBB hubi eeliseid on selle võime edastada andmeid uskumatul kiirusel 5Gbps. Tänu USB3.0 liidesele pakub see hub mitte ainult ühilduvust erinevate seadmetega, vaid tagab ka välkkiired failide, muusika või video edastused.

Töös Pole Viivitusi

Kui hindate sujuvat tööd ja mugavust, siis on see hub suurepärane valik. Kui ühendate sellele oma hiire, klaviatuuri või muud tarvikud, võite olla kindel, et te ei koge viivitusi. See tagab, et teie töö on efektiivsem ja mugavam.

Kahte Nutitelefoni Samaaegselt Laadimine

Kas olete kunagi pidanud valima, millist seadet esimesena laadida? Selle hubiga on teil võimalus laadida kahte nutitelefoni samaaegselt. Lihtsalt ühendage hub laadijaga ja seejärel oma seadmed – ning nautige, et mõlemad laadivad samaaegselt.

Mitmekesine USB-C Pistik

Hubi poolmeetrine kaabel on varustatud kaasaegse USB-C pistikuga. See tulevikku suunatud lahendus mitte ainult ei paku paremat ühilduvust uute seadmetega, vaid tagab ka, et hub teenib teid pikka aega oma universaalsuse tõttu.

Toetab Suuri Kõvakettaid

Kas plaanite ühendada suurt kõvaketast? See hub toetab kõvakettaid, mille maht on kuni 8TB. See tähendab, et saate salvestada ja edastada suuri andmemahtusid, muretsemata nende ohutuse pärast.

BrändVention
mudelTGKBB
VärvMust
Kaabli pikkus15cm
LiidesUSB, USB3.0 x 3, micro USB
Toetatud kõvakettadKuni 8TB
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.