Hub 6in1 Baseus Metal Gleam 2 Series, USB-C to 2xUSB 3.0 +USB-C + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45

Baseus
Tootekood: B00061802813-00
Hind
40.90 €

Hub 6-in-1 Baseus Metal Gleam 2 seeria, USB-C 2xUSB 3.0 + USB-C + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45

Baseus Metal Gleam seeria II on võimas hub, mille kaudu saate mitte ainult projekteerida dokumente, edastada andmeid kiirusel 10Gbps, kuulata muusikat, vaid ka laadida oma telefoni või sülearvutit kuni 100W võimsusega. Arenenud BCT (Baseus Cooling Technology) tagab seadme põhjaliku jahutuse ja laadimise ohutu toimumise. USB-C ja USB-A pordid on kohandatud USB3.2 Gen 2 tehnoloogiale, mis võimaldab andmete edastamist suurel kiirusel. Lisaks vähendab hubi kaudu ühenduse kasutamine 2.4G sagedusala koormust, mis võib häirida, kui paljud seadmed seda kasutavad. Juhtmega ühendus hubi kaudu tagab stabiilse ühenduse ja edastamise. Hub on ühilduv Windowsi, Vista, Apple OS ja Linuxi operatsioonisüsteemidega. 

Fantastilise Kvaliteedi Kuvamine

4K@60Hz on kvaliteet, millega saate kuvada dokumente või oma sülearvuti ekraani läbi Baseus Metal Gleam seeria II hubi HDMI pordi. Kristallselge pilt ja elavad värvid tagavad, et aruannete ja muude dokumentide detailid on selged ning teie esitlus kulgeb sujuvalt. 

Nutikas Pordi Tuvastus

Hubil on valgusindikaator, mis teavitab teid seadme olekust. Valgus vilgub, kui andmete edastamine ja laadimine on käimas, ja püsib pidevalt, kui kõik pordid on hõivatud ja ekraani peegeldamise funktsioon on kasutusel. 

Privaatsuse Hoolimine

Baseus Metal Gleam seeria II on hub, mis on varustatud ekraani peegeldamise funktsiooniga, mis võimaldab edastada teavet ühest ekraanist teise. Teie andmete turvalisuse tagamiseks on seadmel nupp, mis vajutamisel lülitab ekraanid välja, ilma et peaksite hubi lahti ühendama. 

Kiire Andmeedastus

Nii USB-C kui ka USB-A pordid on kohandatud USB3.2 Gen 2 standarditele ja pakuvad andmeedastust kiirusel kuni 10Gbps, nii et saate kiiresti liikuda oluliste failide vahel seadmete vahel. Iga port on kontrollitud sõltumatu kiibi poolt, et kõrvaldada edastamise ajal viivitused. 

Kiire Laadimine

USB-C(PD) pordi abil saate laadida oma seadmeid 100W (85W väljund) sisendvõimsusega - teie sülearvuti laadib kiiresti! Teie ohutuse tagamiseks on hubil mitmeid kaitsemehhanisme, näiteks ülekoormuse või lühise vastu - niipea kui tuvastatakse ebanormaalsus, katkestatakse vool kohe. BCT tehnoloogia tagab, et laadimise ajal genereeritud soojus hajub tõhusalt. 

Suurepärane Ühendus

Kaks USB3.0 porti toetavad seadmete, näiteks mälupulkade, klaviatuuride, hiirte jne ühendamist, et seadmete vaheline ühendus oleks stabiilne ja katkestusteta. Töö ilma ärritusteta Baseus Metal Gleam seeria II-ga.

Paki Sisu

Hub x 1 

Juhend x 1

BrändBaseus
MudelBS-OH099
VärvHalli
MaterjalAlumiiniumisulamist
Kaalumbes 95g
Mõõtmed125 x 47 x 12mm + 105mm (USB-C kaabel)
HDMI4K@60Hz
USB-A10Gbps
USB-C10Gbps
USB-C(PD)max. 100W
RJ451000Mbps
Sisend5V-3A, 9V-3A, 15V-3A, 20V-5A
Väljund5V-0.5A, 5V-0.9A
OperatsioonisüsteemWindows, Apple OS, Linux, Vista

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
2 tk
Magistrali Keskus
2 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Järveotsa esindus
4 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
Tartu Lõunakeskus
2 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
15 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.