HUB 6in2 MOKiN USB-C for Macbook 3xUSB-A 1xUSB-C 1xSD/MicroSD (silver)

Mokin
Tootekood: MUC2205
Hind
22.60 €

MOKiN 6-in-2 USB-C HUB MacBookile 3xUSB-A 1xUSB-C 1xSD/MicroSD (hõbe).

Laienege oma MacBooki võimalusi. MOKiNi 6-in-2 hub pakub porte nagu USB-C Thunderbolt 3, SD/TF kaardipesad ja kolm USB-A 3.0 pesad. See võimaldab failide edastamist kiirusel kuni 40 Gbps ja toetab kiiret laadimist. Toode sisaldab ka sisseehitatud edasijõudnud kiipi, mis vastutab selle ohutu ja stabiilse töö eest.

Mitmeotstarbeline Thunderbolt 3 port

Seadme täiendav eelis on mitmeotstarbeline Thunderbolt 3 port, mis sobib ideaalselt erinevate ülesannete täitmiseks. Kasutades seda, saate näiteks edastada faile kiirusel kuni 40 Gbps või laadida valitud seadmeid kuni 100 vatti võimsusega. Samuti võimaldab see videote edastamist. MOKiNiga ei pea te end piirama!

Kiire andmeedastus

Kas edastate sageli fotosid või videoid seadmete vahel? MOKiNi hub võimaldab teil seda protsessi sujuvamaks muuta! Toote USB-A pesad võimaldavad andmete edastamist kiirusel kuni 5 Gbps, nii et kõik vajalikud failid jõuavad sihtkohta kiiresti. Pikad ootamised on minevik!

Ühilduvus mälukaartidega

MOKiN Hub tuleb kasuks ka fotograafidele, graafilistele disaineritele ja videosisu loojatele. Seade pakub SD ja TF kaardipesasid. Samuti võimaldab see andmete lugemist ja kirjutamist kiirusel kuni 104 MB/s. Kuid võimalused ei piirdu sellega. Hub suudab samal ajal hallata kuni kahte kaarti, mis tähendab veelgi tõhusamat tööd!

Laialdane ühilduvus

Toode on ühilduv MacBook Air ja Pro-ga. See töötab ka probleemideta paljude populaarsete seadmetega, nagu arvuti hiir, klaviatuur, digikaamera või väline kõvaketas. See teeb sellest ideaalse erinevate rakenduste jaoks!

TootjaMOKiN
mudelMUC2205
Saadaval pordid3x USB-A 3.0, 1x USB-C Thunderbolt, 1x TF kaardipesa, 1x SD kaardipesa
EdastuskiirusThunderbolt 3: kuni 40 Gbps; USB-A 3.0: kuni 5 Gbps;
Thunderbolt 3 võimsus100 W
SD / TF kaardi andmete lugemise/kirjutamise kiirusKuni 104 MB/s
Mõõtmed3.3 x 1.27 x 12.7 cm
Kaal67,76 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
48 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.