Hub 7w1 Baseus UltraJoy USB-C to HDMI +2xUSB3.0+PD+SD/TF+3.5mm (gray)

Baseus
Tootekood: B00052803811-02
Hind
32.50 €

Baseus UltraJoy 7-in-1 USB-C to HDMI +2xUSB3.0+PD+SD/TF+3.5mm Hub (hall).

Baseus UltraJoy on 7-in-1 hub, mis võimaldab teil laiendada ühte USB-C porti. See on varustatud kahe USB 3.0 pordiga, HDMI pordiga, mis toetab 4K videot 60Hz juures, PD laadimisportiga, mille võimsus on kuni 100W, SD ja microSD mälukaartide pesa ning 3.5mm kõrvaklappide pesa. See on ühilduv erinevate seadmete ja operatsioonisüsteemidega, pakkudes laia valikut ühenduvusvõimalusi lisaseadmete ja perifeersete seadmete jaoks.

Andmeedastuskiirus ja jõudlus

Kaks USB 3.0 porti pakuvad mitte ainult võimalust ühendada perifeerseid seadmeid, vaid ka kiiret andmeedastust - kuni 5 Gbps. Veelgi enam, sisseehitatud SD ja TF kaardipesad võimaldavad teil edastada fotosid või videoid kiirusel kuni 104 MB/s. See on ideaalne neile, kes sageli faile kopeerivad ja soovivad aega säästa!

4K pildiresolutsioon

HDMI port võimaldab teil ühendada välist monitori, teleri või projektori ja nautida 4K@60Hz pildiresolutsiooni, mis on oluline professionaalsete esituste või kinokogemuse jaoks. Samuti saate igal ajal ühendatud ekraanil kuvamise välja lülitada - lihtsalt vajutage hubi vastavat nuppu. Lisaks võimaldab sisseehitatud 3.5mm pesa ühendada kõrvaklapid ja tagada suurepärane helikvaliteet.

PD laadimise tugi

Ärge kartke, et teie sülearvuti keeldub teid teenimast kõige vähem sobival hetkel! Hub on varustatud USB-C pordiga, mis toetab kiiret PD laadimist kuni 100 vatti. See tähendab, et selle abil saate näiteks laadida 13'' MacBook Pro vaid umbes 1,5 tunni jooksul!

Mõeldud disain ja vastupidavus

Hubil on elegantne hall värv, mis on valmistatud leegiaeglustavast materjalist. Samal ajal on see väga kerge ja kompaktne - saate seda alati käepärast hoida. Vastupidav konstruktsioon tagab pikaajalise vastupidavuse, samuti esteetiliselt meeldiva välimuse, mis sulandub kaasaegsete seadmetega. Veelgi enam, sisseehitatud valgusindikaator annab teile teavet seadme oleku kohta ning kasutatud tehnoloogilised lahendused tagavad tõhusa töö isegi täiskoormusel. Samuti väärib märkimist 6-kihiline varjestus, mis pakub usaldusväärset kaitset häirete eest.

Laialdane ühilduvus

Hub töötab probleemideta enamikus populaarsetes sülearvutimudelites ja on ühilduv operatsioonisüsteemidega nagu Windows, Linux ja macOS. Samuti saate selle ühendada oma nutitelefoni või sülearvutiga, et mugavalt hallata faile, teha märkmeid ja palju muud. Samuti saate selle edukalt ühendada Steam Deckiga. Toote seadistamine on väga lihtne ja kiire - tänu Plug&Play süsteemile peate selle lihtsalt valitud riistvaraga ühendama.

 

TootjaBaseus
NimiUltraJoy seeria 6-port HUB AIR
mudelB00052803811-02
VärvHall
Saadaval pordid1x HDMI, 2x USB3.0, 1x USB-C PD, 1x SD kaardipesa, 1x TF kaardipesa, 1x 3.5mm pesa
USB3.0 edastuskiirusKuni 5 Gbps
HDMI resolutsioon4K@60Hz
USB-C PD laadimise võimsusKuni 100 vatti
SD/TF edastuskiirusKuni 104 MB/s
3.5mm pesa ühilduvusCTIA standardit kasutavad seadmed
SisendportUSB-C
Sisend5 V - 3 A, 9 V - 3 A, 15 V - 3 A, 20 V - 5 A
Väljund5 V - 0.9 A (max.)
Ühilduvad operatsioonisüsteemidWindows, macOS, Linux
MaterjalAlumiiniumisulamist
KaalUmbes 73.7g
Mõõtmed26 x 128 x 16 mm
Kaabli pikkus225 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
77 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.