Orico USB 3.0. Hub with switches, 4x USB (black)

Orico
Tootekood: W9PH4-U3-V1-BK-BP
Hind
11.30 €

Mugavus ja stabiilsus

Hoolitsege keskkonna eest ORICO W9PH4-V1 abil ja unustage, et peate pidevalt oma mälupulka või seadet arvutisse ühendama. Adapter on varustatud 4 individuaalse lülitiga, nii et saate vähendada arvuti koormust ja suurendada oma tegevuste stabiilsust. Sisseehitatud USB 3.0 portid tagavad edastuskiirus ja probleemideta töö. Loetlege mitu mälukaarti või U-diski, säästes oma väärtuslikku aega.

Turvalisus

Adapter on loodud nii, et saate ühendada USB-seadmeid, vältides originaalportide kulumist. 4 vertikaalselt paigutatud porti võimaldavad teil samal ajal ühendada mitu seadet. Hub on valmistatud materjalidest, mis takistavad ülekuumenemist ja lühiseid. Seega ei pea te muretsema andmete kadumise pärast.

Kiire töö

Tänu USB 3.0 portidele, mille edastuskiirus on kuni 5 Gb/s, suudab HUB lugeda mitmeid mälukaarti või U-diske ja sünkroonida faile või andmeid samaaegselt mitmel draivil, säästes palju aega. Kasutatud tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse ja seadmete vahel vahetamise.

Väike ja kaasaskantav

Orico W9PH4-V1 adapteri disain on väga hoolikalt läbi mõeldud. Selle väike, kompaktne suurus võimaldab seda igal pool kaasas kanda. USB-portide paralleelne paigutus võimaldab teil hõlpsasti ühendada mitu seadet samal ajal.

Arvutitehnoloogia

Voogedastage 100 laulu 1 sekundiga, 1 film 6 sekundiga. Sisseehitatud VIA812 funktsioon muudab lairibajaotuse ja toitehalduse veelgi paremaks. Te ei pea loobuma kõrge kiirusest andmeedastuses ja müravabas töös. W9PH4-V1 adapteriga on teil tagatud sujuv töö.

Ühilduvus

ORICO W9PH4-V1 on ühilduv Windowsi / Mac OS / Linux / Android 4.2 ja teiste peamiste süsteemidega; see töötab ka mobiiltelefonide, tahvelarvutite, kõvakettade, U-diskide, hiirte, klaviatuuride, traadita adapterite ja teiste USB-seadmetega.

TootjaOrico
mudelW9PH4-U3-V1-BK-BP
Liides4x USB 3.0
Edastuskiirus5 Gb/s
Plug&Play funktsioonJah
ToimissüsteemidWindows 2000/XP/2003/Vista/7/2008/8 & MAC USB pordiga
LEDJah, kui seade on aktiivne
Mõõtmed137 x 30 x 20 mm
Kaal160g

Lisainformatsioon

VärvMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
323 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.