USB 3.0 4-Port Hub Vention CHLBB 0.15m, Black

Vention
Tootekood: CHLBB
Hind
8.05 €

USB 3.0 Hub 4 Portiga Vention CHLBB 0.15 m, Must

Esitleme teile Ventioni hubi, mudel CHLBB, mis pakub teile ületamatut mugavust ja mitmekesisust. Selle elegantne värv tagab, et see sobib igasse seadistusse. Kuid see pole veel kõik, mida see pakub!

Kiire Andmeedastus

CHLBB hub töötab kiirusel 5 Gbps, mis tähendab, et andmeedastus on välkkiire. Te ei raiska väärtuslikku aega ootamisele – te võidate aega selle jaoks, mis on tõeliselt oluline. Lisaks ei edasta see hub mitte ainult andmeid, vaid pakub ka toidet 5V ja 2A. See on suurepärane tugi teie seadmetele, pakkudes neile vajalikku energiat.

Mitmekesisus

CHLBB hub ei ole oma võimalustes piiratud. See on ühilduv klaviatuuride, hiirte, printerite, välistest kõvaketaste, mängupultide ja isegi telefonidega – need on vaid mõned seadmed, mida see toetab. Lisaks saate sellele korraga ühendada kuni 4 seadet! Selle mitmekesisus lihtsustab teie elu.

Mõeldud Disain

Hubi kaabli pikkus on 0.15 meetrit, mis teeb selle ideaalseks kasutamiseks erinevates olukordades. Ei liiga lühike, et teid piirata, ega liiga pikk, et takerduda. Lisaks, tänu toele kõvaketastele kuni 1 TB, annab see hub teile võimaluse salvestada ja edastada palju andmeid. Laske oma loomingulistel projektidel ja olulistel dokumentidel saada vajalik ruum.

TootjaVention
MudelCHLBB
VärvMust
LiidesedUSB 3.0 Mees, USB 3.0 Naine, Micro-USB Naine
Andmeedastus5 Gbps
Toide5V=2A
Pikkus0.15 m
Toetatud Kõvakettadkuni 1 TB
ÜhilduvusKlaviatuurid, hiired, printerid, välistest kõvaketaste, mängupultide, telefonide jne.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
102 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.