Hub 5in1 with 4 Ports USB 3.0 and USB-C cable Vention TGKBF 1m

Vention
Tootekood: TGKBF
Hind
8.90 €

Hub Vention 5-in-1 Must 1m

Vention 5-in-1 Hub on tõeline pärl arvuti aksessuaaride seas. Selle USB3.0 liides tagab välkkiired andmeedastuskiirus 5Gbps, samal ajal kui see garanteerib sujuva ühendatud aksessuaaride, nagu hiired ja klaviatuurid, töö. Lisaks võimaldab hub kahe nutitelefoni samaaegset laadimist, mis on kindlasti eelis neile, kes kasutavad mitmeid seadmeid. Kaasaegne USB-C ühendus, koos 1-meetrise kaabliga, pakub mitmekesiseid ühenduvusvõimalusi ning selle võime käsitleda kõvakettaid kuni 8TB teeb sellest hädavajaliku tööriista suurte andmemahtude salvestamiseks. Kõik see on suletud elegantse musta korpusesse, mis täiendab igasugust riistvara seadistust.

Kiire Andmeedastus

Üks Vention hubi eeliseid on selle võime edastada andmeid uskumatul kiirusel 5Gbps. Tänu USB3.0 liidesele pakub see hub mitte ainult ühilduvust laia valiku seadmetega, vaid tagab ka kiire failide, muusika ja video edastamise.

Töös Ei Ole Viivitusi

Kui hindate sujuvat tööd ja mugavust, on see hub suurepärane valik. Kui ühendate oma hiire, klaviatuuri või muud aksessuaarid sellele, võite olla kindel, et te ei koge viivitusi. See tagab, et teie töö on tõhusam ja mugavam.

Kahte Nutitelefoni Samaaegselt Laadimine

Kas olete kunagi pidanud valima, millist seadet kõigepealt laadida? Selle hubiga on teil võimalus laadida kahte nutitelefoni samaaegselt. Lihtsalt ühendage hub laadijaga ja seejärel oma seadmed ning nautige mugavust, et mõlemad laadivad samaaegselt.

Mitmekesine USB-C Ühendus

1-meetrine hubi kaabel on varustatud kaasaegse USB-C ühendusega. See tulevikku suunatud lahendus tagab mitte ainult parema ühilduvuse uute seadmetega, vaid tähendab ka, et hub teenib teid pikka aega hästi.

Toetab Suuri Kõvakettaid

Kas plaanite ühendada suurt kõvaketast? See hub toetab kõvakettaid, mille maht on kuni 8TB. See tähendab, et saate salvestada ja edastada suuri andmemahtusid, muretsemata nende ohutuse pärast.

BrändVention
VärvMust
Kaabli Pikkus1m
LiidesUSB, USB3.0 x 3, micro USB
Toetatud Kõvakettadkuni 8TB
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
33 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.