Hub USB-C to 3x USB 2.0, RJ45, Micro USB Vention TGOBB 0.15m, Black

Vention
Tootekood: TGOBB
Hind
7.70 €

USB-C hub 3x USB 2.0, RJ45, Micro-B Vention TGOBB 0.15m Must

Vention TGOBB hub võimaldab teil kiiresti faile edastada kiirusel 480 Mbps. Samuti saate mugavalt kasutada Internetti, tänu signaali edastamisele kiirusel 100 Mbps. Veelgi enam, hub võimaldab teil samal ajal ühendada kuni 5 seadet ning arenenud kiibid tagavad seadmete kiire ja tõhusa töö. Lisaks annab sinine indikaator teavet seadme tööoleku kohta.

Vention/TGOBB/4

Kasutage Internetti ja edastage faile

Ärge kartke häireid ja viivitusi Interneti kasutamisel. Hub tagab signaali edastamise kiirusel 100 Mbps, nii et saate vabalt töötada, mängida või filme vaadata. Lisaks saate faile kopeerida kiirusel 40 Mbps.

Vention/TGOBB/3

Lai ühilduvus

Vention Hub pakub selliseid porte nagu USB-C, 3x USB 2.0, RJ45 ja Micro-B. Seega saate edukalt ühendada sellele mälupulga, hiire, sülearvuti jne. Veelgi enam, Micro-B port võimaldab teil ühendada kõvaketta, mille maht on kuni 8 TB. Omakorda vastutavad arenenud kiibid TGOBB usaldusväärse töö eest.

Vention/TGOBB/6

Hoolikalt läbimõeldud disain

Toode eristub hoolikalt läbimõeldud disainiga, seega teenib see teid kaua. Vase kasutamine takistab häireid ning ABS-plastikust viimistlus kaitseb ülekuumenemise ja kulumise eest. TPE kaabel on purunemiskindel ning kerge ja kompaktne disain võimaldab mugavat ladustamist.

Vention/TGOBB/2
TootjaVention
mudelTGOBB
Värvmust
LiidesUSB-C, 3x USB 2.0, RJ45, Micro-B
Kaabli pikkus0,15 m
Signaali edastamise kiirus100 Mbps
Andmeedastuse kiirus480 Mbps
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
56 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.