ADATA

ADATA UV350 64GB USB 3.1 Mälupulk - Hall

Tootekood:
AUV350-64G-RBK
  • Maht: 64 GB
  • Ühenduvus: USB A Tüüp
  • Lugemise kiirus: 100 MBps
Hind
9.10 €

UV350

UV350 mälupulk on lihtsa, korgita kujundusega, mis kõrvaldab tüütute korkide probleemi. Otsas olev riputusava tagab täieliku liikuvuse, tänu võimalusele seda hõlpsalt võtmehoidja või kaelapaela külge kinnitada. Mälu mahutavus on 32 GB kuni 512 GB ja see on varustatud USB 3.2 Gen 1 pistikuga, tagades kõikide muusikafailide, videote ja fotode lihtsa talletamise.

Stiil, elegants, lihtsus
UV350 mälu läikiv pind on stiilne ja elegantne ning koos sabakujulise riputusavaga loob see keeruka, kuid tagasihoidliku kujunduse, mis on ideaalne hõivatud professionaalidele.

Kiire ülekanne tänu USB 3.2-le
Varustatud USB 3.2 Gen 1 pistikuga, toetab UV350 kuni 5 Gbps ülekandekiirusi, Plug and Play tehnoloogiat ja on tagasiühilduv USB 2.0 seadmetega.

Loomingulisusel pole piire
Salvesta 4K videoid ja hulgaliselt HD-fotosid kõhklemata! Kuni 512 GB mälumaht pakub piisavalt ruumi kõikidele teie loometöödele.

Lihtne kanda
Tänu korgita kujundusele on korkide kasutamise ebamugavus ja nende tüütu kaotamine minevik. Lisaks võimaldab seadme otsas olev riputusava kinnitada seda peaaegu iga elemendi külge lihtsaks transportimiseks.

Ulatuslik ühilduvus ja Plug and Play tugi
UV350 mälu töötab kõikide seadmetega, nagu arvutid, tahvelarvutid, stereosüsteemid, telerid, autosüsteemid, mängukonsoolid jne. Plug and Play ühilduvus tähendab, et saate faile kiiresti ja probleemideta üle kanda.

Tehnilised andmed

Maht64 GB
Lugemise kiirus100 MBps
ÜhenduvusUSB A Tüüp
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.