Sandisk

SanDisk mälukaart CF 32GB Extreme 120MB/s

Tootekood:
SDCFXSB-032G-G46
  • Maht: 32 GB
  • Tüüp: CF I
Hind
39.80 €
Ideaalne kasutamiseks edasijõudnutele või professionaalidele suunatud peegelkaameraga või videokaameraga. SanDisk Extreme CompactFlash mälukaart toetab väga kiiret kirjutus- ning lugemiskiirust, mis võimaldab kiirelt andmed kaamera puhvrist mälukaardile kopeerida. Lisaks on mälukaart vastavuses VPG-20 standardiga, mis määrab ära minimaalse kirjutuskiiruse 20 MB/s, et sobiks ka FullHD videosalvestuse jaoks. Samas fotograafidel, kes pildistavad RAW formaadis ning kasutavad sarivõtet, naudivad kirjutuskiirust kuni 85 MB/s ning hilisemalt kuni 120 MB/s lugemiskiirust, et andmed kiirelt arvutisse kopeerida.

Kuni 85 MB/s kirjutuskiirus tähendab väiksemat viivist kaadrite vahel
Tänu 85 MB/s kirjutuskiirusele on SanDisk Extreme CompactFlash mälukaart suurepärane andmekandja sinu kangema kaamera sisse. Kasutades sarivõtet ning RAW või RAW+JPEG fotode salvestust, ei jää mälukaart pudelikaelaks. Mälukaart talletab kaadrid pea momentaalselt, et kaamera saaks juba uue foto kopeerimise juurde minna. Samas 120 MB/s lugemiskiirus teeb hilisema töö mugavamaks ja kiiremaks.

Vastupidav disain
SanDisk Extreme seeria mälukaardid on loodud vastu pidama ka ekstreemsemaid töökeskkondi. Mälukaartidel on läbi viidud mitmeid teste, nagu tugev vibratsioon, surve, madal temperatuur ning põrutused. Seetõttu ei pea sina muretsema, kuidas andmekandja vastu peab, vaid saad keskenduda pildistamisele või videosalvestusele.

Tehnilised andmed

Maht
32 GB
Lugemise kiirus
120 MBps
Kirjutamise kiiirus
80 MBps
Suuruse standardCF I
Seadme tüüpFlash Memory Card
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
89 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.