Logitech

LOGITECH Brio 300 Grafiit - USB-C - Veebikaamera

Tootekood:
960-001436
  • Eraldusvõime: Full HD 1080p
  • Ühenduvus: USB
Hind
63.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Öelge tere parematele videokõnedele Brio 300-ga, stiilse ja kompaktse 1080p veebikaameraga, millel on automaatne valguse korrigeerimine, et kompenseerida keerulisi valguskeskkondi. Brio 300 on saadaval kolmes värvitoonis, mis sobivad teie isikupäraga, ja sellel on peenelt täpiline disain – grafiidi puhul 62%, roosi ja määrdunudvalge puhul 48% taaskasutatud plastist.

Stiilne kõrge eraldusvõimega veebikaamera automaatse valguse korrigeerimisega, mis aitab teil igas videokõnes parim välja näha.

Brio 300 on USB-C-ühendusega lihtne seadistada, et teid igas videokõnes selgelt näha ja kuulda.

Suure eraldusvõime ja põhilise automaatse valguse korrigeerimise abil saate paremini koostööd teha. RightLight 2 kohandub automaatselt, et kompenseerida keerulisi valgustingimusi, et näeksite videokõnedes selge välja.

Monomüra vähendav mikrofon jäädvustab ja edastab teie hääle, summutades samal ajal taustamüra, et oleksite selgelt kuulda.

Pöörake integreeritud privaatsuskatikat hõlpsalt, et kaamera täielikult blokeerida, kui seda ei kasutata. Kui olete järgmiseks kohtumiseks valmis, keerake lihtsalt katik lahti, et objektiiv paljastada.

Liituge hõlpsalt koosolekuga, kasutades eelistatud videokoosoleku rakendust. Brio 300 ühildub enamiku koosoleku- ja kõneplatvormidega ning on sertifitseeritud kasutamiseks koos Microsoft Teamsi, Zoomi ja Google Meetiga.

Tehnilised Andmed

ÜhendusedUSB C
ÜhenduvusUSB
Lahutusvõime kuniFull HD 1080p
Mõõdud65.63 x 53.1 x 45mm
Garantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
94 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.