Logitech

Logitech Brio Ultra HD Pro veebikaamera 4K eraldusvõime ja HDR-ga

Tootekood:
960-001106
  • Eraldusvõime: 4096x2160
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
155.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Ülim veebikaamera videokoosolekuteks
Logitech Brio on Logitechi parim veebikaamera, mis pakatab uuenduslikest tehnoloogiatest ning tõstab 4K HD videokõnede latti. RightLight 3 ja HDR tehnoloogia kohanduvad automaatselt, et näidata Sind profesionaalsest küljest mis tahes valguskeskkonnas, sealhulgas vähese valguse, otsese päikesevalguse või suure kontrastsusega valgustingimustes.

Brio on sertifitseeritud äritegevuseks ning tänu integreeritud optilistele ja infrapunaanduritele toetab ka Windows Hello'd.

Parimatest parim
Brio veebikaamera edastab kristallselget videot suurepärase eraldusvõime, kaadrisageduse, värvide ja detailidega, sealhulgas autofookuse ja 5× HD-suumiga. Brio pakub 4K Ultra HD videot kiirusega 30 kaadrit sekundis, HD 1080p kas 30 või 60 kaadrit sekundis ja HD 720p kiirusega 30, 60 või ülisujuvat 90 kaadrit sekundis silmapaistva selguse, sujuvuse ja detailide jaoks.

Reguleeritav vaateväli
Vali oma video täiuslikuks kadreerimiseks kolme vaatevälja (FOV) vahel. Ideaalse pea ja õlgade vaate raamimiseks valige 65° vaateväli. Rohkema tausta jäädvustamiseks vali 78° või 90°. Ükskõik millise dFOV-i sätte valid, saad 4K eraldusvõimega 5-kordselt sisse suumida.

Näe hea välja igas valguses
Videokoosolekud, striimimine ja videosalvestus näeb koos Brioga välja tipptasemel mis tahes valguses. Alates vähesest valgusest kuni ereda tagantvalgustusega päikesepaisteni – RightLight™ 3 ja suure HDR tehnoloogia kohanduvad automaatselt, et tõsta alati esile kõige olulisem objekt: Sina.

Professionaalne heli igas keskkonnas
Briol on kaks integreeritud mitmesuunalist mikrofoni koos mürasummutamise tehnoloogiaga. Mikrofonid jäädvustavad heli selgelt kuni ühe meetri kauguselt ilma taustmüra võimendamata, nii et vestlused kõlavad alati loomulikult ja selgelt.

Turvalisus ja mugavus
Optiliste ja infrapunaanduritega varustatud Brio pakub Windows Hello jaoks kiiret ja turvalist näotuvastust. Windows 10 jaoks pole enam vaja parooli sisestada: sisselogimiseks vaata lihtsalt Brio objektiivi.

Sujuv striimimine, viivituseta
Brio säilitab kõrge kaadrisageduse (kuni 90 kaadrit sekundis) mis tahes valgustingimustes, et tagada kvaliteetne salvestamine, asünkroonne esitluste jagamine Teams'iga ning sujuv mänguülekanne, mis hoiab sammu iga liigutusega. Suuremad kaadrisagedused sobivad ideaalselt olukordades, mis nõuavad aegluubis või eriti sujuvat videovoogu.

Võta töölaua häälestamise abil juhtimine enda kätte
Logi Tune Desktop rakendus lihtsustab valitud mudelite, sealhulgas Brio, juhtimist ja kohandamist. Minirakendus töötab Su ekraanil märkamatult ning võimaldab hõlpsalt sisse/välja suumida, värve seadistada, käsitsi fookust seada ja võimaldab püsivara värskenduste hõlpsat allalaadimist.

Ärikasutuseks loodud
Liitu hõlpsalt mis tahes koosolekuga – Brio ühildub enamiku koosoleku- ja kõneplatvormidega ning on sertifitseeritud kasutamiseks koos BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, Google Meet™, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo ja Zoom'iga.

Mitmed paigaldusvõimalused
Kinnita Brio reguleeritava klambriga kindlalt kõikjale, kus seda vajad – sülearvutile, monitorile või lauaplaadile – või eemalda klamber, et kinnitada see integreeritud keermega oma statiivile.

Kohene privaatsus
Kui Sa ei soovi, et oleksid nähtav, saad integreeritud privaatsuskatte ette pöörata, et kaamera täielikult blokeerida. Brio on loodud Sinu privaatsuse kaitsmiseks.

Tehnilised Andmed

ÜhendusedSupports multiple connection types, including USB 2.0 Type A and USB 3.0 Type A and C 
ÜhenduvusJuhtmega
Lahutusvõime kuni4096x2160
MõõdudCamera: 27 x 102 x 27mm, Clip: 63 x 36 x 19mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
500 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.