Logitech

Logitech veebikaamera Brio 500, must

Tootekood:
960-001422
  • Eraldusvõime: HD 720p; Full HD 1080p
  • Ühenduvus: USB-C
Hind
111.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Näita end oma parimast küljest
Tunne end igal virtuaalkoosolekul enesekindlalt tänu veebikaamerale, mis toob Su kodukontorisse isikupära ja lihtsuse. Automaatne valguse korrigeerimine ja müra vähendavad mikrofonid tagavad, et näed ja kõlad selgelt ja loomulikult igal koosolekul.

Ole täielikult kohal
  • Automaatne valguse korrigeerimine: Brio 500 RightLight 4 kohandub automaatselt Sinu keskkonnaga, nii et oled isegi halbades valgustingimustes hästi valgustatud.
  • Täiustatud pildikvaliteet: Full HD 1080p eraldusvõime ja AI-põhine näokujutise korrigeerimine tagavad suurepärase pildikvaliteedi, et teised näeksid Sind suurema selgusega.
  • Automaatne kadreerimine: RightSight 4 automaatne kadreerimine tsentreerib kaamera Sinule, võimaldades koosolekute ajal seista ja liikuda kaadrist lahkumata. *See funktsioon vajab Logi Tune allalaadimist ja kasutamist. Logi Tune ei ole saadaval Chrome OS-i jaoks.

Kõla selgelt ilma häält tõstmata
Veendu, et Su kolleegid kuulevad, mida Sul öelda on, isegi kui Sul pole peakomplekti või kõrvaklappe. Müra vähendavad mikrofonid filtreerivad välja taustaheli ja täiustavad Su häält, nii et oled selgelt kuuldav ilma ümbritseva mürata.

Näita oma tööd
Kasuta uuenduslikku esitusrežiimi, et kallutada kaamera alla ja esitada visandeid, pooleliolevaid töid ja muid objekte oma laual. Kaasasoleval kinnitusel on mikro-iminapp, mis kinnitab veebikaamera monitori tagaküljele, võimaldades seda ühe käega kiiresti reguleerida. Show Mode lubamiseks lae tasuta alla Logi Tune.

Loodud koosolekute jaoks
Liitu hõlpsalt mis tahes koosolekuga – Brio 500 ühildub enamiku koosoleku- ja kõneplatvormidega ning on sertifitseeritud kasutamiseks koos Microsoft Teamsi, Google Meeti ja Zoomiga.

Kohene privaatsus
Kui Sa ei soovi, et oleksid nähtav, saad integreeritud privaatsuskatte ette pöörata, et kaamera täielikult blokeerida. Brio 500 on loodud Sinu privaatsuse kaitsmiseks.

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusUSB-C
Lahutusvõime kuniHD 720p; Full HD 1080p
MõõdudCamera: 31.5 x 110 x 31.5 mm Webcam + bracket: 51.5 x 110 x 45 mm Mounting clamp: 25 x 45.8 x 65.1 mm Included cable length: 1.5 m
Garantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
83 tk
Tellimine esindusse 6-11 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.