Razer

Razer Ripsaw HD - Video püüde kaart

Tootekood:
RZ20-02850100-R3M1
Hind
138.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Tipptasemel streaming
Sinu populaarsus kasvab iga stream'iga. Ning kui Sinu jälgijate arv üha suureneb, siis on aeg uuendada ka oma varustus uuele tasemele. Razer Ripsaw HD on tipptasemel kvaliteediga videosalvesti kõikidele voogedastajatele, kes soovivad oma publikule pakkuda HD kvaliteediga videopilti koos selge ja terava heliga. Ripsaw ühildub nii PC kui konsoolidega.

Võimas HD videosalvestus
Sinu voogedastuse kvaliteet on täpselt sama tähtis nagu selle sisu. Ripsaw HD pakub FullHD 1080p, 60fps videosalvestuskvaliteeti, mis võimaldab Sinu fännidel ülima täpsusega näha, kuidas oma vaenlasi võitlusväljal vallutad. Lisaks saad oma voogedastuse sätteid just oma äranägemise järgi seadistada.

Ülimalt sujuv gameplay ja 4K passthrough
4K passthrough võimaldab Sul oma stream'i salvestada ilma kvaliteeti ohverdamata. 4K lahutusvõimega mängides on tagatud FullHD 1080p voogedastuse videokvaliteet. Seejuures ühildub Ripsaw ka PS4 ja Xbox One konsoolidega.

Mugav Plug & Play
Razer Ripsaw HD videosalvestit on ülilihtne üles seada ning see ühildub iga olemasoleva tarkvaraga, mida sa parasjagu voogedastuseks kasutad. Iga ühendus on intuitiivne – lihtsalt ühenda oma seadmed ning alusta voogedastusega. Next level streaming
Your influence grows with each passing stream. As the number of your followers rise, it is time to upgrade to pro-level. Meet the Razer Ripsaw HD – Game Capture Card. It’s easy to use, produces high quality footage with crisp audio, and compatible with PC or console setup. Produce the high-quality stream your audience deserves.

Powerful HD performance
The quality of your stream matters as much as your content. Record Full HD 1080p resolution at 60 frames per second to leave your audience in awe as they watch you tear apart your enemies in buttery-smooth quality. You will also have full customization and control of your streaming setup to suit your needs.

Incredibly smooth gameplay with 4K passthrough
The 4K passthrough lets you record your stream without compromising on gaming or streaming quality. While you are gaming in 4K, you’ll be recording at 1080p so your audience can enjoy a high quality stream. It’s also compatible with consoles such as the PS4 Pro and Xbox One.

Just plug and play
The Razer Ripsaw HD – Game Capture Card is easy to set up and taps on whichever existing software you are currently using to stream. Every connection is intuitive so you can simply plug in your devices and start streaming.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.