Neewer PL81 Bi Color LED selfie/videoconferencing lamp

Neewer
Tootekood: B09NZZVMKD
Hind
27.80 €

Neewer PL81 Bi Color LED selfie / videokonverentsi lamp

Neewer PL81 lamp on varustatud tugeva klambriga, millel on reguleeritav kummipadja, mis tagab kindla haarde monitoride, tahvelarvutite või nutitelefonide küljes, mille paksus on kuni 2 cm. Tänu sellele disainile saate vältida seadmete kahjustamise riski. Lambi paigaldamine on äärmiselt lihtne ja kiire - kogu protsess võtab vaid 30 sekundit.

Pikaajaline valgustus ja lihtne laadimine

PL81 lamp tagab kuni 4 tundi töötamist maksimaalses heleduses, mis on ideaalne pikkade koosolekute või otseülekannete jaoks. Toiteolekut näitavad neli LED-i, ja täielikuks laadimiseks USB Type-C kaabli abil kulub vaid 3,5 tundi. Laadimise võimalus erinevatest allikatest, nagu USB-adapter, kaasaskantav laadija või arvuti, suurendab veelgi selle funktsionaalsust.

Silmadele sõbralik valgustus

Kasutades silikoondifuusorit, kiirgab PL81 lamp pehmet, kahetoonilist valgust, mis ei väsita silmi ja tagab loomulikud nahatoonid. Kaks valguse värvirežiimi võimaldavad reguleerida valgustust vastavalt erinevatele tingimustele ja vajadustele, olgu need siis videokonverentsid või sisu loomine YouTube'i või TikToki jaoks.

Mobiilsus ja mitmekesine kasutamine

Integreeritud laaditav aku muudab PL81 valguse mugavaks kaasaskandmiseks ja ideaalne kasutamiseks erinevates kohtades, olgu need siis kodus või liikvel olles. Tühja kinnitusraami disain tagab takistusteta juurdepääsu esikaamerale ning pöörlev kuulpähe muudab lambi 360-kraadise nurga muutmise lihtsaks.

Ideaalne videokonverentside ja muu jaoks

PL81 lambi funktsionaalsus teeb sellest ideaalse tööriista kaug töötajatele, kes osalevad videokonverentsides, samuti vlogijatele, meigikunstnikele ja teistele sotsiaalmeedia kasutajatele. Valgus on lihtne kasutada ja seda saab kasutada erinevates stsenaariumides - alates professionaalsetest koosolekutest kuni juhuslike selfide tegemiseni.

Komplektis

Selfie valgusSäilituskottMonitori kinnitusklaamUSB-C kaabelSilikoondifuusor

 

TootjaNeewer
mudelB09NZZVMKD
SisendpingeUSB 5 V 2 A
Võimsus5 W
LEDide arv90
Dimmerdamise vahemik0 ~ 100%
Värvitemperatuur2500 K ~ 10000 K
CRI≥ 95
Maksimaalne valgustatus502 luks / 0.5 m (2500 K), 536 luks / 0.5 m (1000 K)
Aku maht3.7 V 3000 mAh
Aku tüüpLiitium-polümeer
Töötamise temperatuur0 ~ 45°C
Mõõtmed9 × 7.5 × 2.6 cm
Kaal125 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
24 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.