Razer

Razer Stream Controller

Tootekood:
RZ20-04350100-R3M1
Hind
209.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

INSTANTKONTROLL. LÕPUTU LOOVUS.

Oled sa striimer või sisulooja, lase oma loovusel voolata koos Razer Stream Controlleriga. Pääse igale funktsioonile ligi kohe läbi kohandatava puutetundliku ekraani, nuppude ja käepidemete. Looge kiirklahve ja tehke mitut ülesannet korraga, et saaksite keskenduda fännide kaasamisele ja oma jälgijate arvu suurendamisele.


SISU OPTIMEERIMINE

Kõik-ühes juhtpult striimimiseks ja sisuloomiseks. Mine otse-eetrisse, vaheta stseene, reguleeri heli ja palju muud. Halda oma voogu ilma vaevata mitme programmi kiirklahvidega, mis on korraldatud kohandatud paigutuste ja ikoonide kaudu intuitiivseks kasutamiseks.


TÄIELIK JUHTIMINE SINU SÕRMEOTSTES

12 Haptikaga lülitit. Saate kiiresti ligi kümnele tegevusele ja kiirklahvidele, mida saab kiire puutega puutetundlikule klahvile teostada. Reguleerige nende haptikat ideaalse kombatava tagasiside tasemeni.


HELIVÄLJUND KÄIGUS

6 Taktiilset analoogkangi. Kontrollige mugavalt oma heli-, meedia- ja teiste kanalite taset, et luua ideaalne helisegu isegi siis, kui striimite. Halda kõike ühe pilguga juhtimise dünaamilise LCD-puutetundliku ekraani abil.


KIIRJUURDEPÄÄS PAIGUTUSTELE JA TEGEVUSTELE

8 Programmeeritavat nuppu. Tooge hetkega esile erinev kogum kiirklahve, kui lülitute paigutuste vahel, või kasutage neid lihtsalt kiirema viisina tavaliselt kasutatavate tegevuste sooritamiseks.


LOODUD TÕHUSAKS MITMEEELSEKS

Intuitiivne navigeerimine ja korraldus. Grupeeri käsud pühendatud paigutustesse ja liigu nende vahel dünaamilise puutetundliku ekraani ja sõrmelülide juhtimise abil. Lülitage sisse dünaamiline režiim, et profiile automaatselt vahetada tuvastatud rakenduste põhjal.


ÜHILDUV JUHTIVA STRIIMIMISTARKVARAGA

Ühendamine ja mängimine. Saate kiiresti üles seada valmis profiilidega striimimiseks, sisuloomiseks, tootlikkuseks ja muuks. Laadige alla pistikprogrammid oluliste tööriistade jaoks, nagu Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Chroma Plugin, Voicemod - võimalusi on lõputult.


KESKENDATUD KOHANDAMINE JA SEADISTAMINE

Koostöös Loupedeck tarkvaraga. Leidke kõik vajalikud tööriistad ühest mugavast platvormist. Looge kohandatud tegevusi ja minge sammu kaugemale makrodega, mis täidavad nupule vajutades käsuahela. Tutvuge Loupedeck turuga, et alla laadida pistikprogramme, profiile ja ikoonipakette, mis sobivad teie vajadustega kõige paremini.

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.