Ring light with phone holder PULUZ

Puluz
Tootekood: PU656B
Hind
18.25 €

PULUZ telefonipiduri ringvalgusti

Kas soovid, et sinu fotod näeksid välja loomulikud ja realistlikud ning nende värvid omandaksid ainulaadse külluse ja rikkuse? PULUZ ringvalgusti viib sinu fotod täiesti uuele tasemele. Seadet saab kinnitada alusele ja hõlpsasti liigutada igasse asukohta. Seda saab vajadusel alusest eemaldada ning statiivi kuulipea saab pöörata 360 kraadi, võimaldades sul lampi paigutada igasugusesse nurka.

Kõrge kvaliteediga valgustus

Lamp koosneb 160 energiasäästlikust LED-ist, mis tagavad suurepärase soojuse hajutamise ja alalisvoolu toite. Kõrge värviedastus pehmendab valgusallikat ja parandab nahatooni portreefotograafias, muutes fotod loomulikumaks ja atraktiivsemaks.

Värvi ja heleduse reguleerimine

Lamp pakub kolme värvilise valgustuse režiimi ja reguleeritavat heledust, võimaldades sul hõlpsasti kohandada valguse värvi ja intensiivsust. See võimaldab saavutada täiuslikku heledust ilma täiendavate värvifiltrite paigaldamiseta. See omadus on mitte ainult äärmiselt mugav, vaid ka praktiline igas olukorras.

Universaalne toiteallikas

Type-C port võimaldab sul ühendada lambi mitmete seadmetega, nagu lauaarvuti, sülearvuti või Type-C laadija. See võimaldab sul nautida LED ringvalgustust igal ajal ja igas kohas.

Kerge ja kaasaskantav

PULUZ ringvalgusti on kerge ja kaasaskantava disainiga, muutes selle mugavaks kasutada ja kanda reisimisel või väljas töötamisel. See on ideaalne neile, kes vajavad mobiilset valgustust. See võimaldab sul luua muljetavaldavaid fotosid värskes õhus.

Lai rakendus

Telefoniklamber sobib mobiiltelefonidele, mille laius on 6 kuni 8,5 cm, võimaldades sul hõlpsasti kinnitada enamik nutitelefone. Lamp on usaldusväärne väliste fotode valgustamiseks, tumedate ruumide valgustamiseks, portreefotograafiaks, moe fotograafiaks, reklaamfotograafiaks, videote salvestamiseks ja paljude muude rakenduste jaoks.

Komplektis:

LED ringvideo valgustidKülm kingitus statiivi kuulipea hoidjavärviline kast

 

TootjaPuluz
LED-valguste arvu160
LED-valguste mudel2835
Valguse heledus24-26lm
Valge valguse värvitemperatuur (hele)6500K
Valge valguse värvitemperatuur (soe)3200K
Võimsus1.8W-20W
PingePD, QC, FPC, AFC (kiire laadimine) 9V
Dimmerdamise vahemik1%-100%
Korpuse materjalABS, akrüülkerge kest
MõõtmedKorpus 30cmx35cm; telefonipidur 6cmx8.5cm
PortUSB-C
Kaabli pikkus2m
Valgustusrežiimide arv10
Temperatuurivärvide arv3
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
109 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.