Philips 23.8" LCD Business Monitor

Philips
Tootekood: 243B9H/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 23.8 "
  • Paneelitüüp: IPS-LCD
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
284.60 €
Kuumakse
8.30 € / kuumakse alates

Ühendage sülearvuti ühe USB-C kaabliga

Philipsi monitoris on laadimisfunktsiooniga USB C-tüüpi ühendus. Tänu nutikale ja paindlikule lahendusele saate oma ühilduvat seadet otse elektriga varustada. Selle kitsas pööratav USB-C pistik võimaldab lihtsat ühe kaabliga ühendust. Vaadake suure eraldusvõimega videoid ja edastage andmeid ülikiiresti, varustades samal ajal oma ühilduvat seadet elektriga ja laadides seda.

IPS tehnoloogia, et värvid oleksid rikkalikud ja vaatamisnurgad suured

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast - isegi 90 kraadi pöörlevas režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

Windows Hello™ abil saate turvaliselt hüpikveebikaameraga sisse logida

Philipsi uuenduslik ja turvaline veebikaamera hüppab välja, kui seda vajate, ja läheb tagasi monitori sisse, kui te seda ei kasuta. Veebikaamera on varustatud ka täiustatud sensoritega Windows Hello™-i näotuvastuse jaoks, mis võimaldab mugavat sisselogimist teie Windowsi seadmetesse vähem kui kahe sekundiga – ehk kolm korda kiiremini kui parooli kasutades.

Tänu võbelust ärahoidvale tehnoloogiale väsitab vähem silmi

LED-taustvalgusega kuvarite puhul kasutatava heleduse reguleerimise viisi tõttu näevad osa kasutajatest ekraanil võbelust, mis väsitab silmi. Philipsi tehnoloogia Flicker-Free võtab heleduse reguleerimiseks kasutusele uue lahenduse, mis vähendab võbelust ja muudab vaatamise mugavamaks.

PowerSensor säästab kuni 80% energiakuludelt

PowerSensor on sisseehitatud „inimeste andur”, mis edastab ja võtab vastu ohutuid infrapunasignaale, et kindlaks teha, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja lahkub laua tagant, vähendades energiakulusid kuni 80% ja pikendades monitori tööiga


Tehnilised andmed

Diagonaal23.8 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
IPS-LCD
Eredus
250 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

VESA kinnitus75 x 75
KõlaridJah
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk168

Mõõtmed:

Laius541 mm
Kõrgus52.2 mm
Sügavus216 mm

Energiaklass

EnergiaklassD
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.